Schulman: Därför opererade jag brösten efter skilsmässan

Efter skilsmässan från Calle Schulman har Anitha investerat i sig själv – genom att förstora brösten. "Det var väl min ritual antar jag, att få en ny kropp som tillhör mig och som inte har varit utlånad till någon annan.", säger hon till tidningen Mama.

För cirka fem månader sedan gick Anitha Schulman, 38, och Calle Schulman, 36, skilda vägar, efter två barn och fem år som gifta.

I nya numret av Mama erkänner Anitha att skilsmässan var oundviklig, samtidigt som hennes karriär gick i raketfart.

– Det händer något i relationen när man börjar springa lika snabbt som sin man. Antingen springer man tillsammans som ett team eller så springer man ifrån varandra. Det visade sig att jag och Calle inte var ett bra team, och det tvingade oss att ta det tuffaste emotionella beslutet vi någonsin har tagit. Vi tvingades att välja bort kärleken för att rädda en vänskap. På ett sätt var det ett ömsesidigt beslut och samtidigt inte. Det blev början på en extremt prövande tid.

Som nystart har hon valt att investera i sig själv, eller rättare sagt sina bröst. I intervjun får hon frågan om hon ritualbränt upp saker från relationen, likt Jennifer Aniston gjorde efter skilsmässan från Brad Pitt.

– Frågan är vad jag skulle bränna då? Fast jag gjorde en sak; jag fixade brösten, säger hon.

Anitha förklarar att det är lättare för män att komma i form, det räcker att gå till gymmet så kan de få relativt snabba resultat. Medan ålder och eventuella graviditeter påverkar kvinnor på ett helt annat sätt.

– Visst, du kan träna, men det finns spår av amning och bebis över hela din kopp. Hela min fysik är förändrad efter att jag har burit och ammat barn. Alla känner olika inför kroppens förändring, jag unnade mig ett par nya bröst och känner mig supernöjd, säger hon till tidningen.

Samtidigt erkänner Anitha att bröstoperationen är ett slags steg för henne att gå vidare efter skilsmässan:

– Det var väl min ritual antar jag, att få en ny kropp som tillhör mig och som inte har varit utlånad till någon annan.

LÄS OCKSÅ: Schulman lämnade middagen med Kanye West: ”Högljudd”

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman: ”Jag tar ut 150 000 kronor i månaden”

FOTO: Ibl, Instagram