Christina Schollin och Pernilla Wahlgren i oväntat familjebråk: ”Dåligt”

I kändisfamiljen har mor och dotter Christina Schollin och Pernilla Wahlgren hamnat i kläm med varandra – gällande en tredje familjemedlem. Ibland kan det helt enkelt gå fel när flera i familjen är i nöjesbranschen samtidigt.

0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

De flesta vet vilka som tillhör kändisfamiljen Wahlgren. Förutom den ständigt aktuella Pernilla Wahlgren, 54, har även bröderna Niclas, 56, och Linus Wahlgren, 45, gjort en strålande karriär i rampljuset. Deras äldsta storebror Peter Wahlgren, 58, har däremot till skillnad från sina yngre syskon valt att stå utanför kändisskapet.

Hela syskonskaran är barn till det kända skådespelarparet Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 84. Men ett liv i rampljuset kommer också med dilemman.

Både mor och dotter i Masked Singer

Pernilla Wahlgren, är tv-aktuell i bland annat programmet Masked Singer. Där utgör hon panelen tillsammans med tre andra deltagare, där deras uppgift är att försöka gissa sig till vems sångröst som gömmer sig bakom masken.

Förra årets säsong blev en succé för TV4 med ett stort engagemanget bland tittarna med spekulationer om vem som dolde sig i vilken dräkt. Under fjolårets säsong visade det sig även att Pernilla Wahlgrens mamma Christina Schollin var en av de sjungande deltagarna.

Bianca Ingrossos markering mot morbrodern Peter Wahlgren

Trots blodsbandet lyckades dock inte Pernilla gissa rätt på att det var hennes egen mamma som gömde sig bakom masken, även om hon först hade misstankar så ändrade hon sin slutgiltiga gissning till Siw Malmkvist.

Ryter ifrån "Dåligt"

Att så många medlemmar av släktet Wahlgren verkar i tv-rutan kan leda till problem inom familjen. Nu har Pernilla Wahlgren och mamma Christina Schollin hamnat i kläm gällande en tredje familjemedlem – nämligen yngsta brodern Linus Wahlgren.

I veckans avsnitt av Go'kväll fanns Linus Wahlgren med som middagsvärd. Men samma kväll sändes också ett avsnitt av Masked Singer där Pernilla Wahlgren medverkar, vilket ledde till något som först verkade som ett tråkigt missförstånd inom familjen.

På en Instagrambild som Linus har publicerat tillsammans med mamma Christina, finns en irriterad Pernilla i kommentarsfältet.

”Jaha, sitter du inte bänkad och tittar på mig i Masked Singer då?! #Dåligt!" skriver Pernilla.

Missförståndet kunde snabbt rättas till i samma kommentarstråd där Christina förklarar att det naturligtvis blir en härlig TV-kväll.

Pernilla Wahlgren, Christina Schollin


FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!

Därför firade Pernilla och Christian inte 1-årsdagen: ”Slut”
Christian i tårar efter stora händelsen med Pernilla