Söndag med Sarah försvinner – Sarah Dawn Finers dystra besked

Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer är programledare för Mix Megapols morgonprogram Söndag med Sarah.
Nu kommer hon med ett dystert besked då hon tackar för sig.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Cherrie om relationen till Sarah Dawn Finer: ”Blir stel”
0:32

Efter reklamen: Cherrie om relationen till Sarah Dawn Finer: ”Blir stel”

(0:32)

Slå på ljud

Den folkkära Sarah Dawn Finer, 41, är en av Sveriges mest populära artister. Sarah är van vid att ha många bollar i luften och varje vecka hör vi henne i podcasten Talk to me där hon bjuder in olika gäster varje vecka. Tidigare säsonger har vi även se henne som en av jurymedlemmarna i Talang på TV4.

Den vana radiolyssnaren hör även hennes ljuva stämma varje söndag i Mix Megapols program Söndag med Sarah.

Sarah Dawn Finer försvinner – dystra beskedet till lyssnarna

Det var i augusti 2022 som Sarah blev ny programledare för Mix Megapol och det då nya morgonprogrammet Söndag med Sarah.

Söndag med Sarah kommer förhoppningsvis att kombinera det bästa av mig som programledare, artist och poddare. Att under tre timmar få sitta i radio och ratta sitt eget program är en dröm jag närt sen jag var barn, sa Dawn Finer då i ett pressmeddelande.

Men allt kul har ett slut som man brukar säga, eller åtminstone för en stund i detta fallet. Det var igår som Sarah meddelade att han gjort sin sista sändning för den här säsongen.

– Hej alla Mix Megapol lyssnare. Tack snälla för att ni har lyssnat på Söndag med Sarah. Jag hoppas att ni får en helt fantastisk sommar! Gå på live konserter, lyssna på radio och hoppas att vi ses någonstans ute i landet. Puss och kram och glad sommar!, säger Sarah i Mix Megapols Instagram-inlägg.

Sarah kommer förhoppningsvis tillbaka till radiokanalen i höst för en ny säsong av Söndag med Sarah.

FOTO: TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN