TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sarah Dawn Finer hyllas efter bilden på gravidmagen: "Trodde aldrig jag skulle visa den här bilden"

08 apr, 2018 
Malin Ljung
För 11 månader sedan blev Sarah Dawn Finer mamma till en liten dotter. Nu visar hon för första gången bilden på sig själv som höggravid, som hon aldrig trodde att hon skulle våga dela med sig av.
Annons

För nästan exakt ett år sedan födde artisten Sarah Dawn Finer, 36, sin och pojkvännen Jonas lilla dotter. Nu visar den svenska stjärnan upp en privat bild från den sista tiden som höggravid, och skriver samtidigt att det finns ett starkt budskap med att hon överhuvudtaget visar bilden för allmänheten.

– Det är så mycket om mig i den här bilden som jag aldrig trodde att jag skulle visa offentligt, bara privat. Men att gå igenom de senaste två åren har varit det tuffast i mitt liv hittills, av så många orsaker. Emotionellt och psykiskt, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dottern Annie Grace Finer föddes den 7 maj. I inlägget verkar det som att Sarah har haft det tufft med att älska sig själv, men att hon är redo att se allt det vackra med sig själv.

– Istället för att skämmas över att gå igenom det tuffa så vill jag publicera den här offentligt så att jag också kan lära mig att hylla mina ärr på alla sätt som går, både på insidan och utsidan, och inte skämmas för dem, skriver hon.

Annons

Hyllar alla kvinnor

Sarah avslutar inlägget med att hylla alla kvinnor och den urkraft som bor i ens kropp.

– Jag håller min ofödda dotter på den här bilden. Nu kan hon gå. Och precis som jag sa efter förlossningen, hatten av för alla kvinnor som någonsin burit eller fött ett barn. Vi är fucking drottningar. Och alla andra kvinnor också, avslutar Sarah Dawn Finer sitt inlägg.

På kort tid har kommentarsfältet fyllts med kärleksförklaringar till artisten.

“Du är magisk vacker!! Hurra för olika former av den fantastiska kvinnokroppen! Mera olika för det är så vi är skapta!!”, skriver en person.

“Det smärtar att läsa din text men du är så modig som vågar lägga upp bilden”, skriver en annan.

Hänt håller med hyllningskören – det är något speciellt med gravida kvinnor. Så vackra!

Se bilden här: 

FOTO: Ibl, Instagram

Annons