TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Måns Zelmerlöws gravida fästmö Ciara i tårar över sin kropp: "Ser ut som en sjöelefant"

06 mar, 2018 
AvOla Brising
Måns Zelmerlöws fästmö Ciara Janson är i sjunde månaden, men nu tycker hon att den växande magen är ett hinder.
Annons

I början av december avslöjade Måns Zelmerlöw, 31, att han och fästmön Ciara Janson, 30, väntar tillökning. Ciara har sonen Archie, 3, sedan tidigare, och paret har berättat att bebisen i hennes mage är ytterligare en liten kille. nyligen berättade Måns för Hänt att han tror han kommer att bli en bra pappa, men att han oroar sig över att han inte kommer att få sova tillräckligt mycket på nätterna första tiden:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fungerar inte utan åtta timmars sömn, och jag ser inte riktigt hur jag ska få ihop det.

Men även hans gravida fästmö är orolig nu efter att hon blivit gravid. Men det av helt andra orsaker. För snart en vecka sedan la Ciara ut en bild av sin gravidmage, skrev att hon var i vecka 26 och la sedan bland annat till:

“Min rumpa har nått högre toppar än Kilimanjoaro liksom många andra kroppsdelar… Därför gör det under för självkänslan, VILKEN ÄR LÄGRE ÄN NÅGONSIN, att posta snap-bilder från osmickrande vinklar.”

Annons

I helgen la sedan Ciara ut en selfie som hon tagit tillsammans med sonen Archie till vilken hon skrev:

“Här ser min son ut som snögudarnas snögud, medan jag ser ut som en sjöelefanthanne (herregud, om du inte sett en, så GOOGLA DET NU)”

Många av följarna skriver dock i kommentarsfältet att de inte håller med henne. En peppar henne med orden:

“Nej då. Du ser inte alls ut som en sjöelefanthanne. Du är ”queen” av selfies och så vacker.”

En annan skriver:

“Shhh!!! Du är vacker min kära.”

Men det är inte de enda bilderna den brittiska skådespelerskan lagt ut där hon kritiserat sin gravidkropp. I ett numera raderat Instagraminlägg klagar hon på att hon inte längre kommer i sina gamla jeans.

“Den här morgonen tog jag en outhärdligt ärlig bild på mig själv, vilket ärligt talat får mig att vilja GRÅTA, men det här är hur en äkta bild av hur en 27 veckors gravid ser ut.” skriver hon och fortsätter:

“Verkligheten att gå från jeans i storlek 25 till att nu inte ens få storlek 30 över ena benet”

Se det raderade inlägget här:

Foto: IBL, Instagram

Annons