Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Tilde de Paulas skrattattack i Nyhetsmorgon: "Extra glädje"

16 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Tilde de Paula Eby och Sebastian von Sivers Haage i Nyhetsmorgon.
Det var glada miner i morgonens Nyhetsmorgon på TV4. När programledarna Tilde de Paula EBy och Sebastian von Sivers Haage kom tillbaka efter reklamen så kunde inte Tilde hålla sig för skratt.
Annons

Tidigt imorse var Nyhetsmorgon-programledaren Tilde de Paula Eby, 45, på extra bra humör. När hon och sidekicken Sebastian von Sivers Haage, 31, kom tillbaka i rutan efter reklamen för att påa för tv-kocken Siri Barje, 30, kunde inte Tilde de Paula Eby hålla tillbaka skrattet. Det fullkomligt bubblade ur henne till tittarnas glädje.

– Härligt med ett skratt på morgonen, jag blir glad hela dagen. Tack Tilde & Sebastian! skriver en Facebookanvändare på Nyhetsmorgons sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En annan håller med:

– Godmorgon,Tilde & Sebbe, ni är UNDERBARA!!!!!

Nyhetsmorgons redaktör Jesper Lindström kan inte svara exakt vad det var som gjorde Tilde de Paula Eby på så bra humör men förklarar att det är en väldigt rolig arbetsplats att jobba på.

– Vi har väldigt kul här på jobbet och under reklaminspelningarna skojas det och skrattas mellan medarbetarna. Ibland hinner man bara inte samla sig innan reklampausen är slut, säger han och fortsätter:

– Man kan säga att det är lite extra sommarkänslor och glädje här på jobbet just nu.

Åh va härligt!

Se Tildes skrattanfall här:

FOTO: TV4

Annons