pernilla wahlgren

Sanningen om Theo Wahlgrens namn – pappa Joachims Lennholms okända beslut

THEO WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN

Det är allmänt känt att Pernilla Wahlgren döpt sina barn efter Disney-karaktärer.
Men det finns dock ingen Disney-karaktär som heter Theo. Nu kommer sanningen fram om hans namn.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens möte med Petter Stordalen: ”Det är som att möta Jesus”
0:44

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens möte med Petter Stordalen: ”Det är som att möta Jesus”

(0:44)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 55, är mamma till fyra barn; Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 16. Snart blir hon även farmor också eftersom äldsta sonen Oliver väntar barn tillsammans med flickvännen Zoe Fay Brown.

”Tänk att min förstfödda- min älskade älskade Oliver Ingrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/ Farmor…!!”, skrev Pernilla på Instagram och fortsatte:

”Nu har Olli vuxit upp till en varm, kärleksfull, omtänksam och trygg vuxen man. Och en sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!! Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoe!!!Vilken OTROLIG RESA ni har framför er…! Ps. Nonna Pernilla laddar inför alla barnvaktsstunder som komma skall. ”Count me in!”

Bianca Ingrossos avslöjande om sitt namn

Vad Olivers barn ska heta är fortfarande okänt, om det ens är bestämt än. Bebisen är nämligen beräknad till i augusti. Men något som är allmänt känt är att Pernillas barn är döpta efter Disney-karaktärer.

Det var när Bianca fick ett bud från Disney+ som hon berättade hur det låg till.

– Mitt namn kommer ju från Bernard och Bianca, för att Oliver, jag och Benjamin har Disney-namn, sa hon då i en vlogg på Youtube.

Med andra ord kommer Benjamins namn från Benjamin Syrsa och Olivers namn kommer från Oliver & gänget. Men Theos namn är dock inte något som är kopplat till Disney, nu berättar Pernilla varför.

Pernilla Wahlgren avslöjar sanningen om Theos namn

Det är i det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam, som Pernilla har med vännen Sofia Wistam, 56, som hon nu kommer in på ämnet.

– Vill du att dina barn ska bli Disney-artister?, frågar Sofia Wistam.

– Jag ville tydligen det... Nej men det blev ju, med Oliver så hittade jag det namnet när jag fick inbjudan till biopremiären av Oliver & gänget. Då tänkte jag men gud vilket gulligt namn. Och med Bianca, där var det ju Bernard & Bianca men där var det nog mer att jag tyckte det var ett vackert italienskt namn liksom. Och Benjamin, ja det är ju Benjamin Syrsa, säger Pernilla och kommer in på Theos namn:

– Men Theodor, där sprack det ju lite. Jag ville att Theo skulle heta Fabian ju. Men det finns någon Disney-film som heter Theodor ju, eller Theo tror jag det är. Aja, så är det. Men i Theos fall, jag lät hans pappa Jocke bestämma hans namn till slut. Det var hans första barn så jag bara whatever. Men han heter Fabian i andranamn.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN