Sanningen om storbråket i Farmen – så är Lilis och Malins relation nu

Malin Nyman, Lili Pham

Efter ännu en vecka på Farmen har deltagarna börjat gå varandra på nerverna.
Efter söndagens tävling i tinget har Malin Nyman något hon vill ta upp med Lili Pham.
– Man såg så tydligt, säger hon i programmet.

TV4:s stora succéprogram Farmen är i full gång. Nytt för i år är att det är den folkkära programledaren Anna Brolin som leder de tävlande i programmet.

Det har redan hänt mycket i årets säsong av Farmen. Bland annat har några deltagare hunnit flytta in på Torpet. De deltagarna som befunnit sig på Torpet den här veckan är barpianisten Philip Albinsson, 26, och den före detta fotbollsspelaren Robin Kacaniklic, 32.

LÄS MER: Farmen-Phillips hyllning till flickvännen Petra – räddades från misären
NU GRATIS

Men de har inte behövt vara där helt själva, de har nämligen fått sällskap av den tidigare Farmen-deltagaren Helena Hedqvist, 26, och Lili Pham, 33. Men redan efter två dagar på Torpet stod det klart att Lili tog sig tillbaka in på Farmen och istället fick Jennifer Schill, 30, hennes plats på Torpet.

Selmir Hocanin lämnar Farmen

Förra veckan var det ingen mindre än Dag Tolstoy, 27, som fick säga hej då till Farmen-gänget och åka hem. Detta efter att han förlorade en tuff kamp på tinget mot den här veckans storbonde Daniel Tholén, 42.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men efter ännu en vecka på Farmen har nu ytterligare en deltagare fått lämna. Det blev förra veckans storbonde Selmir "Selle" Hocanin, 31, som fick bege sig hemåt. I tinget mötte han bagaren Phillip-Lloyd Rochester, 37, en person som Lili Pham kommit väldigt nära.

Storbråket mellan Lili Pham och Malin Nyman

I kampen handlade det om kunskap och när Phillip svarade rätt kunde Lili inte hejda sig från att visa sina glada känslor. Detta är något som Malin nu ser som ett osportsligt drag.

– När du märkte att Selle liksom svarade fel, så såg man att du bara "yes yes yes". Man såg det så tydligt, säger Malin.

– Jag förstår om du upplevde det så, men jag hejade inte för att Selle svarade fel. Jag hejade på att Phillip svarade rätt, förklarar Lili.

Lili Pham

Lili blev väldigt glad när Phillip svarade rätt.

Foto: TV4

I ett meddelande till Hänt förklarar nu TV4 att konflikter som dessa helt enkelt är sånt som kan hända på Farmen.

”Det är klart att det kan uppstå delade meningar om situationer i Farmen. Det är hög press på deltagarna och de lever nära inpå varandra, så irritation är ibland ofrånkomligt.”, skriver pressekreterare Paulina Bånge.

Lili och Malin pratade ut om händelsen och det verkade som att de löste saker. Idag verkar de ha en bra relation då de följer varandra på Instagram och gillar ofta varandras bilder.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Farmen 2021: Här är alla deltagare som tävlar i TV4-programmet

LÄS OCKSÅ: Farmen-Marys okända krav på TV4 – ville inte prata om känsliga ämnet

SENASTE NYTT!