AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Lasse Kronér – så är han egentligen: ”Ingenting ska vara..”

23 sep, 2023 
DOOBIDOO
Det är 18 år sedan Lasse Kronér drog igång sin långkörare Doobidoo.
Nu kan deltagaren Dermot Clemenger avslöja hur han egentligen är som programledare...
– Ingenting ska vara förhastat eller vara bråttom med, säger Dermot till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”Brand logo
Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”

Doobidoo är i full gång med en ny säsong! I vanlig ordning är programmet under ledning av Lasse Kronér som även är grundare till programmet. För 18 år sedan hade programmet premiär och sedan dess har succén gått som på räls.

– Det betyder jättemycket på grund av att det är mitt, det är ju jag. Såklart betyder det jättemycket, Doobidoo är som min bebis. Det är liksom hela mitt hjärta och hela min humor. När jag slutade med Bingolotto så var detta det första jag gjorde, detta är ett viktigt program för mig. Jag skiter i pengar, jag trivs när det är roligt, har Lasse tidigare sagt om programmet till Hänt.

I kvällens avsnitt är det i vanlig ordning ett starkt startfält med folkkära personer. Dermot Clemenger och Elisa Lindström tävlar mot Emmelie De Forest och Cazzi Opeia.

Annons

Dermot Clemenger om att tävla med Elisa Lindström

När Hänt når Dermot berättar han att det blir hans debut i programmet, han är dessutom inte så van vid att sjunga i tv. Så av den anledningen är han väldigt glad över att få tävla ihop med en riktig "Doobi"-veteran som Elisa Lindström!

– Hon är ju grym! Hon är så fantastisk, proffsig och cool. Hon är ju väldigt lätt att jobba med också, omtänksam och super super-jordnära, en genomgod tjej.

Kommer ni ställa upp i något mer program?

– Nej vi har inte haft någon kontakt sedan hon besökte Let's dance i våras. Men vi pratade lite där under våran Doobidoo-tid att det skulle vara kul att hitta på något annat tillsammans, kanske en julshow eller en musikal tillsammans, säger Dermot till Hänt.

Dermot Clemenger om Lasse Kronér som programledare

Hur var det att jobba med Lasse?

– Fantastiskt, jag älskar Lasse. Vi fann varandra när vi gjorde The island ihop. Jag hade aldrig träffat honom innan The island, vår vänskap började där och han är ju helt fantastisk, berättar Dermot och fortsätter:

Annons

– Han är så otrolig i sin roll som programledare, så skicklig och rolig och generös, han är underbar, jag älskar honom.

Märker man av att han är så mån om sin baby "Doobi"?

– Ja men det tycker jag. Han vill att det ska vara bra, alla ska känna sig lugna och trygga, ingenting ska vara förhastat eller vara bråttom med. Alla får ta sin tid så att det blir en proffsig och bra produktion. Så det är han ju verkligen noga med.

Tidigare i år fick vi se ett gäng kändisar som skulle överleva på en öde ö, utan mat, utan vatten, och utan kommunikation med omvärlden i tv-programmet The island. Dermot och Lasse var två av deltagarna och kom varandra mycket nära.

Eftersom ni är så bra vänner, hejade han lite på dig och Elisa?

– Nej det tror jag inte. Lasse har ju många vänner som är med så han är nog väldigt opartisk. Men det blev ju ett glatt återseende för oss båda två, att träffas just i hans playground var väldigt fint. Och att få se honom i sitt esse, live. Det är jag väldigt tacksam för.

FOTO: SVT

Annons