LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Irma Lehtosalos pengar – så mycket får hon i pension: ”Bara..”

27 apr, 2024 
irma
Irma Lehtosalo har blivit superkändis.
Nu berättar hon hur mycket hon har i pension och hur hennes nya liv efter succéserien är.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Tittarna fullkomligt älskar Marko och Irma Lehtosalos program där de bygger ett hus. Marko har varit en känd artist i Sverige länge, men hans mamma var tidigare mer anonym. Att Irma därför blivit en storfavorit bland svenska folket kom lite som en chock för henne – men hon är väldigt tacksam och lycklig.

Till Aftonbladet säger hon hur det är ofattbart att hon kommit dit hon är idag, då det förut var väldigt knapert och mörkt.

– Jag är jättelycklig. Det känns som en dröm. När Marko föddes bodde vi i ett hus i Lahtis som var 22 kvadrat och när vi vaknade på morgnarna var det is utmed golvlisterna. Marko sov med mössa och vi hade inte heller rinnande vatten.

Irma har fler följare än Marko – vassa piken

I samma intervju säger hon att hon inte kan förstå att hon nu har nått 340 000 följare på Instagram, vilket är mer än vad sonen Marko har.

Irma säger att det är Marko som lägger ut alla hennes inlägg på sociala medier och samtidigt passar hon på att ge honom en gliring:

Annons

– Aldrig i livet. Marko har varit känd som artist i 25 år och sedan blev jag kändis på några månader. Jag har 340 000 följare på Instagram, det är mer än vad han har. Men jag kan ingenting. Jag skickar det jag vill lägga ut till Marko så får han fixa det.

Så mycket har Irma i pension – ekonomiska avslöjandet

Hon kommer även in på det ekonomiska. Hon säger att det inte är det viktigaste, men att hon nu har mer pengar att röra sig med och kan köpa mer grejer till barnbarnen.

I pension avslöjar hon att hon får cirka 9000 kr.

– Pengar kommer och pengar går. Det är inte billigt att bo i hus med värme, vatten och avlopp. Men jag har lite mer pengar nu och kan köpa saker till barnbarnen och det känns viktigt. Jag får bara lite över 9 000 kronor i pension, säger hon till tidningen.

Annons