LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petter Stordalen och Märtas lyxiga semester – prislappen är det sjukaste

27 apr, 2024 
Linn Seipel
petter och märta
Hotellmagnaten Petter Stordalen har pengar så att det räcker och blir över – och han spenderar dem gärna tillsammans med flickvännen Märta!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här driver JLC-Jonas med Petter Stordalen under stora invigningenBrand logo
Här driver JLC-Jonas med Petter Stordalen under stora invigningen

Petter Stordalen, 61, ligger bakom flera hotell runt om i Norden, något som gjort honom till en av Norges rikaste personer. Han var tidigare tillsammans med filantropen och miljöaktivisten Gunhild Stordalen, 45, men 2019 valde de att gå skilda vägar efter 14 år tillsammans. Innan det var han gift med Ingrid Stordalen i 17 år. Tillsammans fick de tre barn; Emilie, 31, Henrik, 29, och Jakob, 26.

Petter Stordalens lyxgåva till Märta på födelsedagen – resan till franska rivieran

Men för snart fyra år sedan träffade Petter kärleken på nytt. Detta i den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, som fyllde 34 år i dagarna. Något paret firar nere på den franska rivieran – på det flottaste av hotell.

Annons

Det är på Märtas Instagram vi får en inblick i deras, för de flesta, ouppnåeliga standard. Lyxhotellet de tagit in på heter Grand-Hôtel du Cap-Ferrat och är ett Four Seasons hotell. På hotellets Instagram kan man ta del av ofattbara vackra miljöer både inomhus och utomhus – men, det är inte gratis!

Lyxhotellets ofattbara prislapp – så mycket kostar det per natt

Prislappen per natt? Från 77 000 kronor. Och inte misstänker vi att hotellmagnaten själv tar in på det billigaste rummet. Checkar man in på en svit en natt då får man hosta upp närmare 90 000 kronor – och ytterligare 1500 kronor om du vill ha ”bed and breakfast”. Så i runda slängar gick säkerligen den lilla avstickaren på åtminstone en halv miljon kronor.

Med all rätt verkar Märta väldigt nöjd över tillvaron. På sin Instagram skriver hon till ett inlägg som visar upp de vackra miljöerna: ”Perfekt födelsedagsmorgon”, följt av ett blått hjärta.

Annons

Petter lägger i sin tur upp ett inlägg på turturduvorna tillsammans där han skriver ”Idag har Märta födelsedag! Livet med dig är helt fantastiskt! Grattis på födelsedagen, min kära!”

FOTO: Instagram

Annons