LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Irma Lehtosalos pengar – bryter ihop över läget

16 apr, 2024 
Maria Broberg
irma
I det senaste avsnittet av tv-serien Marko & Irma tar Marko med sig sin mamma på en Finlandsfärja.
De har tidigare åkt på många Finlandsbåtar men då i en helt annan prisklass.
Nu när Marko bjuder Irma på en lyxhytt – kan hon inte hålla tillbaka tårarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalo om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”Brand logo
Irma Lehtosalo om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”

Säsong två av Marko & Irma är i full gång och vi har bland annat fått följa med när Irma Lehtosalo, 69, ska få ordning på sin trädgård, installation av pool och bastu, samt massor av skratt och bråk mellan mor och son.

I avsnitt sju av säsongen ska Marko ’’Markoolio’’ Lehtosalo, 49, ha en spelning på en finlandsfärja och han tar med sig sin mamma på resan. Det hon inte vet är att Marko har bokat en lyxhytt till henne – och när hon får se sin överraskning kan hon inte hålla tillbaka tårarna.

Sanningen om Irma Lehtosalos pengar – bryter ihop framför Marko

I programmet berättar Marko att han och Irma åkte mycket Finlandsbåt, men då fick de resa i en helt annan prisklass än vad de har råd med idag.

– När jag var liten och vi åkte Finlandsfärja så var det oftast i en hytt under motorn. Typ det fönstret man hade, när man drog isär gardinerna var ju det en spegel där, berättar Marko i avsnittet och fortsätter:

Annons

– Numera när det åks Finlandsbåt så är kontrasterna väldigt stora från förr i tiden. Men kul för morsan också att ta del av de här kontrasterna, för hon har aldrig varit med på en Finlandsbåt sedan jag slog igenom.

När Marko och Irma sedan kliver på båten vägleder han henne upp hela vägen till våning elva, och inte till en hytt under motorn. Detta för att bjuda till det för sin kära mamma.

– Jag har aldrig åkt såhär. Det är inte klokt, säger Irma och kan inte hålla tillbaka sina tårar.

Irmas lyxhytt på Finlandsfärjan.FOTO: TV4

SHon ser sig omkring i rummet och konstaterar att rummet är nästan lika stort som deras förra hus.

– Man blir lite rörd. Man börjar tänka på hur vi har åkt förut, när han var liten. Ibland hade vi ingen hytt och kunde inte sova någonstans. Men nu kan vi åka såhär, det är inte klokt!, säger Irma med tårar i ögonen och fortsätter:

Annons

– Det är jättefint gjort av honom. Jag hoppas han fattar hur tacksam jag är.

Irma Lehtosalo om framgångarna

I ett av de tidigare avsnitten från serien har Irma pratat om sina framgångar och att hon idag har mycket större friheter på just den ekonomiska fronten.

– Ekonomiskt är det kanonbra. Man kan betala räkningar, man kan köpa mat, det är en trygghet eller vad man säger, Förut var jag beroende av mina barn för att klara mig ekonomiskt. Men nu har vi bytt plats och jag kan ge dem istället. Det känns jättebra i hjärtat att jag kan ge tillbaka, berättade Irma i serien.

FOTO: TV4

Annons