LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här bryter Irma Lehtosalo ihop: ”Bästa överraskningen i mitt liv”

19 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Irma Lehtosalo
Irma Lethosalo brister ut i tårar i senaste avsnittet av Marko & Irma.
– Det var den bästa överraskningen i hela mitt liv, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams hyllning till Irma LehtosaloBrand logo
Sofia Wistams hyllning till Irma Lehtosalo

Säsong två av Marko & Irma har börjat sändas och renoveringarna av Irmas Lehtosalos uteplats är i full gång. Likaså bråken och skratten mellan mor och son. I ett av det senaste avsnitten bjuds Irma på en överraskning som får henne helt ur balans.

Sonen Markos överraskning får Irma Lethosalo att bryta ihop

Förutom Marko, 49, som vi ser i programmet, har Irma även sonen Mikko, 40, och dottern Mirka, 44. Det är sällan man hör något om Markos syskon som har valt ett liv utanför rampljuset. Men i ett av de senaste avsnitten dyker Mikko upp oanmäld med sina barn för att överaska Irma, och överraskad blir hon minst sagt.

– Det var den bästa överraskningen i hela mitt liv, säger Irma i programmet.

Annons

Dottern Mirka är bosatt i Irmas grannkommun nacka. Men Irma och sonen Mikko ses inte så ofta då han är skriven på annan ort norrut, därför blev hon extra glad att det var just han och barnbarnen som kom för att hälsa på.

– Jag är så glad att han är här, jag vill umgås mycket med honom, berättar hon.

Irma Lethosalos frustration över barnbarnens beteende: ”Jag är en elak farmor”

Irma får också under sonens besök chansen till lite egentid med barnbarnen medan Marko och Mikko åker och besöker kvarteren de växte upp i. Men att få chansen att vakta barnbarnen är dock inte helt enkelt för Irma som tycker att de är alldeles för upptagna med sina mobiltelefoner under besöket. Irma ber barnen på skarpen att lägga ifrån sig mobilerna.

– Det är jätteroligt att vara barnvakt men de är mer intresserade av mobilen. Jag vet att barnbarnen blir sura på mig, att jag är en elak farmor. Men jag skiter totalt i det, säger Irma i programmet.

FOTO: TV4

Annons