LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Irma Lehstosalos okända son Mikko träder fram – här är Markos syskon

01 nov, 2023 
Linn Seipel
irma och marko lethosalo visar upp okända mikko
Marko ”Markoolio” Lethosalo är inte Irma Lethosalos enda barn!
Här visas lillebrorsan Mikko Lethosalo upp offentligt – på ett minst sagt speciellt sätt...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandetBrand logo
Irma Lehtosalos stora chock – därför missar de firandet

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 48, och hans mamma Irma Lehtosalo, 68, älskas av det svenska folket efter tittarsuccén Marko & Irma, där de rev och byggde upp ett helt nytt hus.

Inte långt efter första säsongen var slut, kom TV4 med ett ett glädjande besked. Det skulle bli en säsong två!

Då sänds Marko & Irma säsong 2

Denna är nu färdiginspelad har Marko tidigare bekräftat i ett inlägg på Facebook, och förväntas sändas i början på 2024.

”Säsong kaksi Tack tack tack alla som varit delaktiga i mammas och mitt program. Alla kunde tyvärr inte dyka upp idag men tack ni också. Ni vet vilka ni är! Sändningsstart i tv4 är inte spikat än men kommer återkomma när det börjar bli dags om nån är intresserad”, skrev han då.

Annons

Marko ”Markoolio” Lethosalos okände bror Mikko Lethosalo – så ser han ut

Nu får vi se ännu mer av klanen Lethosalo i Markos flöde. Han har nämligen en sedan tidigare okänd lillebror vid namn Mikko. Nu delar Marko plötsligt med sig av lite mer information om brorsan än vad han kanske önskade... I samband med hans födelsedag uppmanade Marko nämligen alla följare att höra av sig.

”Brorsan fyller 40 idag. Ring han och säg grattis han kommer bli så glad”, skriver Marko på en post i sin story, följt av ett telefonnummer (som vi bara kan utgå ifrån är brorsans riktiga och som vi därför valt att klippa bort!)

Annons

Vi håller tummarna för att få se mer av Mikko Lethosalo i säsong två av Marko & Irma, om inte detta bus av storebrorsan skrämt iväg honom från rampljuset förevigt!

FOTO: TT/Instagram

Annons