Sanningen bakom romans- pikarna till Jesper och Ann

Sanningen bakom romans- pikarna till Jesper och Ann

Under årets säsong av Let's Dance har programledaren David Hellenius slängt med en del pikar åt olika håll. Några som fallit offer är Jesper Blomqvist och Ann Wilson dit David slängt en del kärlekspikar och nu avslöjar Ann hemligheten bakom dem.

Efter en rykande semifinal i Let’s Dance 2017 står det nu klart att det är Jesper Blomqvist, 43, och Anja Pärson, 36, som ska kriga om att ta hem den legendariska skon i glas. Nästa fredag är det final och det sista avsnittet av Let’s Dance. Under säsongen som gått så har Jespers singelliv kommit på tal en del och det är någonting som programledaren

David Hellenius, 43, har snappat upp.

Under säsongen som gått så har David slängt med pikar där han agerar matchmaker mellan Jesper och jurymedlemmen Ann Wilson, 48. Men detta är någonting som fotbollsspelaren bara skrattar åt.

– Det är David, han gillar ju att skoja till det. Det är bra, jag tar det med en klackspark, säger Jesper till Hänt om skämten.

Ann som har jobbat tillsammans med David i hela tolv år säger att hon är van vid det här laget.

– David har nog försökt gifta bort mig sen jag skilde mig med lite olika karlar. Jag vet inte varför han känner att han vill göra det. Han kanske tror att jag ska bli snällare, säger hon till Hänt.

Under en drygt tvåårig period så var Ann dock upptagen.

– Jag träffade en mycket trevlig man efter att jag skilde mig och vi var tillsammans i 2,5 år. Sen har jag tagit hand om min son och försökt hitta en balans i mitt eget liv, när jag känner att jag är redo så kanske drömprins dyker upp.

Så just nu lever Ann singelliv och är nöjd med det.

Jesper Blomqvist om kärlekspiken från David Hellenius
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvist blåst på miljoner: ”Var för godtrogen”

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvists kärleksbesked – då börjar han dejta

FRÅN FÖRSTASIDAN