LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om fikat i Robinson – Fredrik och Pelle tvingades ljuga

09 apr, 2024 
robinson
I kvällens avsnitt av Robinson får två deltagare fika, men det är nog något som kommer komma som en chock för resten av deltagarna.
– Det var verkligen gott, säger Pelle till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svekBrand logo
Otäcka scenerna – Robinson-Emilio faller ihop efter lagets svek

I kvällens avsnitt av Robinson är det förhandling mellan Pelle Flod, 29, och Fredrik Bolander, 40, som står på agendan.

Till förhandlingen fick de åtnjuta en kopp kaffe och fika. De fick en varsin kaka och fick dela på en chokladboll. Många kanske kan tro att magen tar stryk av att plötsligt dricka kaffe, men när Hänt når Pelle berättar han att allt som tur är var lugnt.

– Alltså jag dricker ju inte ens kaffe normalt sett, jag gillar inte kaffe. Jag gillar inte smaken och jag gillar verkligen inte koffein. Men alltså man tar typ vad som helst. Jag drack halva koppen och så gav jag resten till Fredrik för jag var rädd att få darrningar. Eftersom jag vanligtvis inte dricker kaffe så vågade jag inte chansa nu. På tom mage, säger han och fortsätter:

– Men jag fick faktiskt inga problem, jag klarade mig.

Robinson-deltagarna ljög för lagkamraterna

Dock kommer nog de andra Robinson-deltagarna nu få en chock när de ser detta på tv. Varken Pelle eller Fredrik hade nämligen berättat att de fick fika.

Annons

– Vi ljög faktiskt, alltså när vi kom tillbaka till campen. Då ville inte Fredrik att vi skulle berätta för våra lagkamrater att vi har fått de här kakorna för då var han rädd för att få mindre mat. Så vi bestämmer oss för att inte berätta för våra lagkamrater att vi fick kakor, så vi höll det hemligt, säger Pelle och fortsätter:

– Så nu är det första gången i tv som de ser att vi fick kakor där också.

Hur som helst så var fikastunden väldigt trevlig och allt åts upp.

– Alltså det var ju otroligt, det första man fick smaka med socker på tre, fyra veckor. Men ja det var helt otroligt, jag slickade rent fatet. Så det var verkligen gott.

Skillnaderna i förhandlingarna i Robinson 2024

I övrigt gick även förhandlingen bra för Pelles del. Han spelade sina kort rätt och det slutade med att Fredrik valde att skicka Charlotta Hedlund, 30, till duell. Men detta var ju faktiskt inte den första förhandlingen som skett i den här säsongen.

För några veckor sedan var Marcus Håkansson, 48, och Charlotta på förhandlingsplatsen Solodon. Men då fick de inget fika, då fick de endast någon dryck med en citronskiva.

ROBINSON 2024
I första förhandlingen fick deltagarna en dryck.FOTO: TV4
ROBINSON 2024
I den andra förhandlingen fick de fika.FOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons