Sanningen om festkvällen i Farmen – därför kunde de inte hålla sig för skratt

Farmen 2021

Efter den vilda festkvällen i Farmen börjar deltagarna fnissa när Anna Brolin frågar vad som hände.
Nu berättar deltagarna för Hänt varför de började skratta och vad som egentligen hände.
Nakenchock i kvällens Farmen: "Vi ska göra helikoptern"
Slå på ljud

Fjortonde säsongen av Farmen är i full gång och tävlingen är nu på blodigt allvar. Flera som har kommit tillbaka från Torpet har snabbt lagt märke till att stämningen som tidigare varit väldigt bra är som bortblåst. I en intervju med Hänt berättar bland annat Robin Kacaniklic hur han upplevde den stora förändringen när han kom tillbaka efter att ha varit borta en längre tid.

– Jag märkte nästan direkt efter välkomnandet att det inte var sig likt. Direkt såg man ju att de går iväg dit och de går iväg dit, och sen pratade jag såklart med de som jag hängde mycket med första veckan och fick lite info att det inte var lika najs som när jag lämnade, säger han han.

Men under söndagens avsnitt av programmet verkar den dåliga stämningen vara som bortblåst.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Spritfesten i Farmen

I det senaste avsnittet får gruppen nämligen ett brev där det står att de ska få gå på marknad, och väl där är valet självklart. Dagens köp blir sprit och godis, och med facit i hand visade det sig vara ett väldigt bra val.

Spriten leder nämligen till att det blir fest på Farmen, och stämningen på gården är bättre än någonsin. Vid middagen smittar skratten av sig och den goda stämningen hänger kvar enda till småtimmarna. När natt håller på att bli morgon är gruppen nere och badar, och någon som verkligen är på hugget vid det laget är Phillip Rochester.

– Vi ska göra helikoptern!, ropar han bland annat till de andra.

När programledaren Anna Brolin sedan frågar om festen dagen efter brister alla plötsligt ut i skratt. Nu berättar deltagarna för Hänt varför de fnissade så mycket efter Annas fråga.

Sanningen om kvällen

Då alla bara satt och log och skrattade efter att kvällen kom på tal kan man nästan tro att det hände något som tittarna inte fick ta del av. Men när Hänt når Malin Nyman berättar hon att deras fniss helt enkelt grundades i ren och skär glädje.

”Det var egentligen inget speciellt som hände. Det hade ju varit lite deppigt och dålig stämning hela veckan innan, men den här kvällen skrattade verkligen alla. Tror alla hade träningsverk i magen efter för att vi hade haft så roligt”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Den kvällen var verkligen behövlig för allas välmående och man ska vara lycklig och skratta mycket. Det kommer man långt på!”

Och att det var en riktigt bra kväll kan även Phillip intyga.

”Det var en bra fest! Vi dansade och sjöng och det var kanske en av de bästa nätterna på Farmen”, skriver han.

Men på frågan om det blev någon helikopter eller inte efter att kamerorna hade stängts av svarar han:

”Haha nej det blev det inte!”

LÄS OCKSÅ: Robin Kacaniklic avslöjar okända pakten i Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Allan Eriksson om bråket i Farmen – sanningen om utskällningen till Mary

FRÅN FÖRSTASIDAN