LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Christian Bauers frieri – kaoset i kulisserna: ”Ångrat sig”

07 sep, 2023 
Frida Eklöf
pernilla och christian
Kärleken sprudlar mellan Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer.
Men innan Christian friade var det mycket som hände på en och samma gång.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsenBrand logo
Christian Bauer i tårar efter chockartade händelsen

Pernilla Wahlgren, 55, träffade kärleken Christian Bauer, 57, under våren 2021 då de bekräftade att de är ett par. Det var faktiskt varken Christian eller Pernilla själv som avslöjade att hon hade träffat någon, utan dottern Bianca Ingrosso, 28.

Pernilla är just nu aktuell med den fjortonde säsongen av hennes alldeles egna realityprogram Wahlgrens värld som har premiär under torsdagskvällen.

Sanningen om Christian Bauers frieri – kaoset bakom kulisserna: ”Ångrat sig”

I den kommande säsongen av Wahlgrens värld får tv-tittarna följa med när Christian friar till sin älskade Pernilla.

Det var under en skidresa i Sälen som han valde att gå ner på knä och ställa den stora frågan till Pernilla. På sociala medier har resan framstått som en riktig dans på röda rosor, men i kvällens avsnitt får vi veta att så inte riktigt var fallet.

Nämligen innan familjen ens hunnit lämna Stockholm uppstod det flera kaosartade stunder. Pernillas tre barn Bianca, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 16, som var med på resan visste alla att Christian skulle fria, och det var därför som de följde med till skidorten.

Annons

– Bianca skrev igår kan vi åka klockan tre imorgon istället, jag bara det är jätteskillnad på att åka tio och klockan tre. Benjamin har ångrat sig, han vill inte följa med. Theo vill egentligen inte heller följa med för han har brutit foten. Så det är superkul, det är ingen som vill åka med, säger en nyvaken Pernilla i synk.

Det verkar inte som att det var det lättaste för Christian att samla hela familjen Wahlgren och Ingrosso för det kommande frieriet. Men redan efter en stund ringer Benjamin upp Pernilla och berättar att han ångrat sig ännu en gång.

– Ja men Benjamin är ju väldigt så här velig med sitt humör och han kan lätt bli sur och då ställer han in allting. Men jag kan ju honom också, om man liksom verkar som att jaja men följ inte med då, jag bryr mig inte då blir han lite nej men då kanske jag följer med ändå, säger Pernilla.

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om Christian Bauers frieri

Som sagt visste Pernillas barn redan vad det var som skulle hända, och någon som var först med att få reda på frieriet var Bianca.

Annons

– Jag är ju här för att något väldigt stort ska hända, Bauer ska ju fria till mamma och det är otroligt, säger Bianca i Wahlgrens värld och fortsätter:

– Christian kom ju hem till mig för typ en vecka sedan då frågade han om min hand. Alltså jag vet inte varför han frågade mig och inte morfar för morfar lever ju. Men då sa jag ja och då sa han att jag skulle samla ihop alla för att vi skulle åka hit till Sälen där han ska göra det i någon hydda och vi ska åka skoter dit.

När bröllopet blir av återstår att se men på sociala medier har vi kunnat se hur Pernilla och Christian har börjat planera den stora dagen så smått!

FOTO: Discovery+

Annons