LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Björn Ulvaeus utseende – berättar om ingreppet

08 jun, 2023 
Den folkkära musikern Björn Ulvaeus gästade nyligen Benjamin Ingrossos program Benjamin's.
Men allt var inte på topp.
I avsnittet kunde Björn berätta att han nyligen varit och gjort ett ingrepp som bedövade ansiktet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”Brand logo
Benjamin Ingrossos plötsliga pik till familjemedlemmen: ”Mamma har..”

Matlagnings- och musikprogrammet Benjamin's med Benjamin Ingrosso, 25, vid rodret, har gjort en stor succé i TV4. Programmet blandar sång och musik, matlagning och djupa samtalsämnen när Benjamin bjuder in diverse kända personer för att hålla honom sällskap.

Just nu är han högaktuell med den tredje, och sista, säsongen av programmet och han avslutar sannerligen på topp. Under säsongen har han bjudit in legendarer som Tommy Körberg, 74, Oskar Linnros, 39, Alba August, 29, Seinabo Sey, 32, Carola Häggkvist, 56.

Benjamin Ingrossos glädje med Björn Ulvaeus – släpper ny låt

I sista avsnittet bjuder Benjamin in den ikoniska musikern Björn Ulvaeus och något stort sker även i samband med att sista avsnittet sänts. Det är nämligen dagen han släpper en låt med sin stora idol.

Benjamin har tagit till Instagram för att beskriva sin stora glädje.

”Imorgon släpps sista avsnittet av Benjamin's men också en låt som jag nog aldrig trodde jag skulle skriva och få släppa!", skrev Benjamin Ingrosso på sin Instagram dagen innan släppet.”

Låten heter I had it all and let it go och släpptes idag den 8 juni 2023.

Björn Ulvaeus om utseendet – berättar om ingreppet

Lyckan är total för både Björn och Benjamin när de pratar om nya låten i programmet. Men allt är inte bara på topp. När Björn är på väg till Benjamin kan man se att han ser bedövad ut i halva sidan av ansiktet.

När Benjamin sedan frågar hur det är med Björn berättar han att han nyligen gjort ett ingrepp. Han har bara några timmar innan varit hos tandläkaren och måendet är inte på topp.

– Mår inte jättebra, har varit hos tandläkaren men det håller på att släppa nu, var där för två och en halvtimme sen. Jag trodde det var ett rutinbesök så sa de nej och så började de bedöva. Men jag hoppas inte att jag ser sne ut, säger han.

FOTO: TV4

Annons