TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Sanningen bakom spelet i Farmen – därför planerade deltagaren att lämna

28 jan, 2018 
I kvällens program av ”Farmen” får Daniella Högström lämna programmet, och när hon lämnar avslöjar hon för tittarna att det var helt enligt plan.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Farmen” på TV4 var det återigen dags för tvekamp och en deltagare fick lämna programmet. Stella Kibona, 32, som tidigare i veckan blev utvald till förste kämpe valde i sin tur ut Daniella Högström, 21, som andre kämpe mot henne i kampen om att få stanna kvar.

Efter att de tävlat mot varandra i kategorin kunskap vinner Stella över Daniella. Vinnaren blir givetvis glad över att få stanna kvar, men Daniella bryter ihop i tårar. Men snabbt därefter avslöjar hon att det inte alls handlar om att hon är ledsen över att få åka hem – tvärtom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Både jag och Daniella ville ju hem. Vi har ju sådan stor hemlängtan. Det var någon gång som vi bytte ord och sa att: det kvittar om du eller jag vinner, det kommer ändå bli så jävla skönt att komma hem, förklarar Stella.

Men det var inte bara hemlängtan som lockade Daniella till att lämna programmet. Det fanns också en annan plan bakom det.

– Det känns skitskönt att jag har åkt ut. Det var min plan från början. Jag gör detta för min grupp och för att de ska bli så bra som möjligt för dem. Jag, Manne och Pavel är spelpjäser som ska spelas ut, så att hela vår grupp skyddar Dee och Gustav hela vägen till final, avslöjar Daniella.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Annons