LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom Schulman och Wahlgrens bråk

11 maj, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter att Alex Schulman postat en bild på Caitlyn Jenner efter hennes könskorrigering så uppstod något som gick under namnet det stora "Tönt"-bråket mellan honom och Pernilla Wahlgren. I kvällen avsnitt av Fest hos Bindefeldt avslöjas sanningen bakom det.
Annons

Våren 2015 gick Caitlyn Jenner, 67, igenom en könskorrigering. Någonting som uppmärksammades över hela världen. Men medan alla hyllade Caitlyn och delade bilder på henne så valde Alex Schulman, 41, att publicera en bild på realitystjärnan på sin Instagram och skriva “Tönt”. Detta var någonting som

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Pernilla Wahlgren, 49, gick igång på och svarade snabbt “Du är en tönt”. Och därmed var det stora “Tönt”-bråket igång.

Men i kvällens avsnitt av Fest hos Bindefeldt avslöjas sanningen bakom det stora bråket.

– Min feed på Instagram var full av den här bilden och ordet ”wow vilken bedrift” ”älskar dig osv.” Jag älskar ju det som hon har gjort. Och har i andra kanaler berättat hur cool jag tycker att hon är och då tycke jag att jag kunde kosta på mig det här skämtet och skriva ”tönt”. För det är så jävla oväntat, en del fattade det här och tyckte att det var kul. Men väldigt många tyckte ju att det här var fördärvligt, bland annat du, säger Alex och pekar på Pernilla.

Annons

 Det är inte första gången som Alex väljer att gå emot strömmen och säkerligen inte sista. Det är inte heller första gången som någon säger emot honom och han har varit en del av många bråk. Men den här gången gjordes en höna av en fjäder.

– Att jag och Alex hade en beef med det här tönt-bråket var det mest tidningarna som skrev. Men det var skönt att få höra hans förklaring att han åtminstone inte menade det han sa. Att han var ironisk för det förstod jag faktiskt inte, säger Pernilla.

Det stora “Tönt”-bråket existerade alltså aldrig. Utan det hela var ett stort missförstånd som fick sitt slut i tv-programmet.

Annons