ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Avslöjar sanningen om Lotta på Liseberg – detta får tittarna inte se

08 aug, 2022 
Artisten Cazzi Opeia berättar nu hur det ser ut bakom kulisserna av Lotta på Liseberg.
Och så kommer vi även in på hennes relation till programledaren Lotta Engberg.
Annons
Allt du vill veta om Lotta EngbergBrand logo
Allt du vill veta om Lotta Engberg

Det folkkära tv-programmet Lotta på Liseberg leds av programledaren Lotta Engberg, 59, vilket har blivit en stor tradition för svenska folket.

Varje sommar samlas en stor publik på nöjesparken för att sjunga allsång med den folkkära programledaren.

En av de gäster som har medverkat i programmet i år är den svenska artisten Moa Carlebecker, 33, hon går under artistnamnet Cazzi Opeia och har under året 2022 blir mer känd för sitt artistnamn Cazzi än sitt riktiga namn Moa.

Cazzi Opeias karriär

Artisten har många järn i elden och förutom sångerska är hon även låtskrivare och vokalproducent.

Hon blev uppmärksammad när hon tävlade tv-programmet Idol men hennes karriär tog fart när hon i år tävlade i Melodifestivalen 2022 med bidraget I just can't get enough.

Annons

Hon har gästat både Lotta på Liseberg och Bingolotto vilket hon tidigare har berättat i en intervju för Hänt. När Hänt når Cazzi är förberedelserna inför Bingolottos månadsfinal i full gång.

– Det känns coolt, det blir min Bingolotts-debut då jag aldrig varit med tidigare. Det ska bli jättehäftigt. Det är häftigt när man ska gästa ett nytt program och se hur allt funkar, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Kul och intressant att få vara med och se hur allt spelas in och att få sjunga mina låtar i TV och för den publiken.

Bakom kulisserna av Lotta på Liseberg – så är stämningen

Cazzi berättade även om hur det ser ut bakom kulisserna i det folkkära tv-programmet Lotta på Liseberg.

– Gott fikabord, trevlig personal. Jag stod på taket när jag inte var på scen och sjöng, så sprang jag ner när det var min tur. Väldigt mysigt gig!

Hon fortsätter och berättar om att flera tv-program påminner om varandra.

Annons

– Lotta på Liseberg är lite samma gig som på Bingolotto. Alla musiker är så proffsiga. Man repar lite innan bara, har inte märkt någon större skillnad på de två programmen.

Hon berättar också om hennes relation till programledaren Lotta Engberg.

– Jag var så glad att få träffa henne, jag har följt henne sen jag var liten. De var väldigt coolt att få träffa Lotta. De va så häftigt att jag fick sjunga på Liseberg. Har en sentimental relation till Liseberg, var där mycket när jag var liten med min syster. Giget var jätteviktigt för mig något jag kunde boka av på min lista, det var häftigt.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons