Sanningen bakom kollapsen – därför stoppades Laila från sändningen

Sanningen bakom kollapsen – därför stoppades Laila från sändningen

Tidigare i veckan tvingades Laila Bagge till sjukhus efter att hon plötsligt insjuknat efter att ha kommit hem från en weekendresa. Nu kommer förklaringen till varför hon kollapsade – och tvingades hålla sig borta från jobbet.

Laila Bagge, 44, hörs till vardags i Rix MorronZoo, men i tisdagens sändning lyste hon med sin frånvaro. Anledningen? Hon låg inlagd på Danderyds sjukhus där hon fick dropp. Laila hade precis kommit hem från en weekend i Riga efter att hon kidnappat kärleken Korosh Khananian, 26, för lite semester. Men när det var dags att återvända till vardagen igen, blev det inte riktigt som radioprofilen tänkt sig.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

”Vi trodde vår vän Laila skulle vara på plats i studion idag efter sin kärleksweekend i Riga. Men hennes mage satte stopp för dessa planer…Istället har hon tillbringat natten på Danderyds sjukhus”, skrev hennes kollega Roger Nordin, 40, på radioprogrammets Instagram-konto.

Ja, Laila hade drabbats av plötsliga magsmärtor efter att de landat på svensk mark, och tvingades därför uppsöka sjukhus samt avstå från jobb under två dagar. Men nu är hon tillbaka i studion. I en video som Laila publicerat på Instagram välkomnas hon tillbaka av kollegorna.

– Välkommen tillbaka Laila!, säger Roger och fortsätter:

– Är du redo om du skulle behöva åka tillbaka till sjukhuset?

– Lotta påpekade att jag fortfarande har sjukhusbandet på mig, det har jag inte ens sett, haha, svarar Laila.

– Men vad mager du är. Vi ska proppa i dig bakelser idag, säger Roger.

– Jag har vätskeersättning, ett ägg och ett äpple. Jag börjar med det, svarar hon.

– Ahmen dåså, nu kör vi!

LÄS OCKSÅ: Bagges chock efter bilden på flickvännen och mamman: ”Skrämmande”

Men varför Laila plötsligt blev så pass sjuk att hon tvingades uppsöka sjukhus, avslöjas inte här. Men nu berättar Laila för Hänt vad det var som egentligen hände.

”Har en tendens att dricka för lite vatten och bli uttorkad, det resulterar ofta i kräkningar och atta jag svimmar. Denn a gången var det nog en kombination av för lite vätska och något jag ätit, förklarar hon i ett meddelande och fortsätter:

”Har fått 1 liter dropp och mår nu bättre!”

Skönt att höra, Laila!

LÄS OCKSÅ: Efter Bagges förlovning – nu berättar Laila om ex-makens kaosfrieri

Foto: Instagram, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN