Avslöjar sanningen om Benjamin's – som tittarna inte får se

Succéprogrammet Benjamin's har tagit tittarna med storm och blivit en stor favorit hos många.
Men hur går det egentligen till med de små spelningarna som han gör med gästerna? Vet de om innan vad de ska sjunga eller är allt spontant?
Nu avslöjar Benjamin sanningen bakom inspelningarna.
0:41

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tabbe – här går allt fel

(0:41)

Slå på ljud

Benjamin Ingrossos, 24, succétåg fortsätter att tuffa på. I måndags fick han ta emot priset för Årets hetero på den efterlängtade QX-galan som ägde rum på Cirkus i Stockholm.

Bland annat hans mamma Pernilla Wahlgren, 54, hyllade sin son på Instagram efter vinsten.

Så STOLT och RÖRD över min Benjamin som blev ”Årets Hetero” i går på QX-galan! Jag har alltid varit tydlig med mina barn att dom får bli vad dom vill och älska vem dom vill.”

För inte alls längesedan gjorde han även succé på Fållan i Stockholm där han höll sin första konsert sedan pandemins start. En kväll publiken sent skulle glömma med otroliga recensioner.

Artisten har även avslöjat att vi kan vänta oss ett eller kanske till och med två album under årets gång. Det ser vi fram emot!

Benjamin Ingrossos tabbe – här går allt fel

Se klippet här!

Framgången med Benjamins egna program

Av sina två största passioner i livet – mat och sång – kom idén till Benjamin's som kommit att bli populärt bland tv-tittarna.

Ett program Benjamin programleder själv och bjuder in svenska kändisar, allt från musiker, skådespelare och matfantaster. Tillsammans lagar de mat, sjunger och pratar om allt mellan himmel och jord. De fina samtalen kändisarna emellan träffar en ofta rakt i hjärtat eller får en att brista ut i skratt.

Hanna Hedlund om relationen till manliga artisten

Här är sanningen bakom Benjamin's

Musik är ett lika stort fokus i Benjamin's som maten och utvalda låtar läggs även ut på Spotify. Nu avslöjar Benjamin för Expressen hur låtarna egentligen kommer till.

– Programmet i sig är så spontant de bara kan bli. Jag har ju ett hum om vad jag vill sjunga med artisterna som jag frågat dem om innan. Men inte alltid. Ibland gillar jag att de finns en spänning och spontanitet. Därför håller ofta jag eller artisterna telefonen med texter för vi inte alltid kan låtarna hundra procent. Men de som sjungs där och då är aldrig inrepat dagen innan eller så.

Däremot är det inte alltid inspelningarna från programmet som blir den släppta versionen på Spotify berättar Benjamin.

– Det är blandat. Beroende på hur inspelningarna i programmet blev. Vissa livetagningar blev bättre än andra. Det beror mycket på ljudet i studion och hur mycket som läcker i mickarna och så. Men det tycker jag är kul att låtarna i programmet får lite nytt liv efter programmet men de som är ”nyproducerade” gick vi in i studion och försökte efterlikna det vi gjorde på plats så mycket som möjligt. Sen kanske vi la på en stråk eller någon gitarr och så i efterhand.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

SENASTE NYTT!