LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om immunitetsförgöraren i Robinson – samtalen bakom kameran

12 dec, 2022 
Robinson 2022
Det bjöds på dramatik i förra veckans öråd när immunitetsförgöraren plötsligt var försvunnen.
Nu berättar en av deltagarna om samtalen på båtresan till örådet som tittarna inte får se.
– Jag var så arg på produktionen för jag tycker de skriver reglerna lite efter person.
Annons
Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”Brand logo
Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”

Förra Robinson-veckan avslutades med ett tumultartat öråd som chockade både tittarna och deltagarna rejält. Flera av deltagarna hade pratat ihop sig innan örådet om att plocka bort Helen Lindborgs immunitet då de ägde en immunitetsförgörare. Men när Kristofer Nystedt skulle plocka fram denna förklarar han att den ramlat ur fickan.

Det hela slutade med att immunitetsförgöraren inte fick användas eftersom den inte fanns på plats i fysisk form. Nu berättar Sandra Cucarano, 25, om reaktionen under inspelningen när hon förstod vad som hände.

– Det var helt nya uppgifter, det var helt sjukt. Jag hade ingen aning om att det skulle bli så här. Helvete va sjukt det var, säger Sandra till Hänt.

Och ni tror inte han hade lämnat den med flit?

Annons

– Nej, jag är 100 procent säker på att han inte hade lämnat den med flit.

Samtalen med produktionen på båtresan som inte filmades

Vidare förklarar Sandra att det ska ha skett en diskussion på båtresan till örådet.

– Anledningen till varför han blir så arg är för att de stressade oss som bara den, att vi skulle åka till örådet. De sa ”nu, nu, nu spring på båten, vi åker nu". Så alla sprang på båten och så fort vi sätter oss på båten och åker iväg, det har jag fått höra nu i efterhand, så ska han då sagt till produktionen att "vi måste vända, jag glömde en jätteviktig sak vi måste hämta".

Sandra fortsätter:

– Var av de säger att "ta det lugnt du får en ny där borta". För alltid när vi glömde våra immunitetsarmband, vilket hände varje öråd så fick vi nya där. Det har ju aldrig varit så här om man glömt sitt immunitetshalsband så har man inte varit immun.

Denna gång vad reglerna annorlunda, immunitetsförgöraren kunde inte ersättas med en ny.

Annons

– Jag tyckte det var förjävligt. Jag var så arg på produktionen för jag tycker de skriver reglerna lite efter person, säger Sandra.

Sanningen om bilderna på immunitetsförgöraren

Stämningen efter det turbulenta örådet menar Sandra var något annorlunda än vanligt. Nu riktar hon kritik mot produktionen.

– Man ser det på oss efter örådet att vi är så trötta, matta och less på den här produktionen. De använder bara oss som teaterdockor och skiter i en. För de är det bara att skapa tv hela tiden och man blir så trött när de förstör för en.

I måndagens avsnitt syns deltagarna vara tillbaka på sin strand, där och då ligger immunitetsförgöraren synligt på marken.

– Så fort vi kliver av båten så går Kristofer till sin plats där han alltid har haft sina saker och där ligger den. Det var verkligen ett skämt och han visste att den låg där, han hade sagt det till produktionen också att jag vet exakt vart den är.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons