LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Sanna Nielsens starka ord till sambon Joakim Ramsell

10 jun, 2021 
AvLovisa Ström
Sanna Nielsen & Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell väntar deras första gemensamma barn.
Nu hyllar Sanna sin make inför alla sina följare på Instagram.
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Sanna NielsenBrand logo
Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen

Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell har varit ett par i flera år och än idag verkar kärleken spraka mellan dem. När paret gästade Malou efter tio för ett tag sedan pratade Sanna om deras kärlek och hur hon tror det kommer sig att de har hållit ihop så länge.

– Det är så fantastiskt för efter tolv år med Jocke, jag tycker att jag känner honom ganska bra och han känner mig väldigt bra, men det finns fortfarande saker som jag blir så här inför: ”Jaha, är du så?”. Och det tycker jag är så skönt, det finns alltid nya grejer att lära känna hos varandra, sa hon innan hon fortsatte med att berätta hemligheten bakom deras långa förhållande:

– Det handlar framförallt om en ömsesidig respekt för varandra. Även om vi lever ett liv tillsammans och vi har vår lilla familj, så är vi också två egna individer. Båda två förändras och utvecklas på vägen, och vi måste låta varandra göra det också.

Annons

Sanna Nielsen och Joakim Ramsells bebislycka

Nu är det dags för Sanna och Joakim att gå in i en ny fas i livet. Tillsammans med sin stora kärlek väntar sångerskan nämligen deras första barn. I ett inlägg på Instagram berättade hon om den stora nyheten.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek”, skrev Sanna Nielsen intill en bild på sig själv och den växande magen.

Sanna Nielsens starka ord till maken efter avslöjandet

Och det råder ingen tvekan om att Sanna och Joakim är minst sagt lyckliga över det som komma skall. På Instagram fortsätter hon att dela med sig av kärleksuppdateringar och häromkvällen la hon även ut en bild på när hon håller sin älskling hand. Till bilden skrev hon också:

”Han är verkligen det bästa som finns.”

Annons