TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Sanna Nielsens pojkvän Joakim stoppas – efter hårda kravet

28 jul, 2020 
Malin Ljung
Sanna Nielsen och pojkvännen Joakim Ramsell
Sanna Nielsen må vara programledare och queen över Allsång på Skansen. Men trots det stoppas hennes pojkvän Joakim från att vara med på direktsändningarna.
Annons
Allt om Sanna NielsenBrand logo
Allt om Sanna Nielsen

Det är en annorlunda säsong av Allsång på Skansen i SVT sommaren 2020. På grund av coronaepidemin och förbudet mot större folksamlingar än 50 personer har den folkkära produktionen tvingats köra årets allsång utan publik. Men i övrigt är det mesta sig likt; Sanna Nielsen, 35, är återigen programledare och varje tisdag får hon besök av aktuella artister och gäster till Skansens scen.

SVT:s nya regler stoppar kärleken på Allsången

I vanliga fall har Sanna Nielsen alltid haft stöd från pojkvännen och sambon Joakim Ramsell, 47. Han har förvisso hållit en låg profil och stannat i kulisserna, men hans närvaro har varit självklar.

Nu avslöjar dock Sanna att SVT:s regler satt krokben för att hennes kärlek ska få vara med på Skansen. Kanalen har sagt nej till Joakim, och alla andra personer som inte arbetar med produktionen, att närvara fysiskt.

– Nej, han sitter hemma och tittar. Här är det så, vi får inte ha några här som inte jobbar med produktionen. De ska inte vara här, säger Sanna Nielsen till Aftonbladet.

Annons

Sanna och Joakim har varit ett par i 12 år och flyttade nyligen till sitt drömhus. Att han inte får vara med när Sanna sänder live från Skansen verkar dock inte beröra henne särskilt mycket, istället ser programledaren situationen som fungerande.

Sanna Nielsens flytt med Joakim

– Vi ses efter programmet hemma och har det jättetrevligt. Vi är ju vana vid att jobba med olika saker och ibland vara ifrån varandra och andra gånger jobbar vi tillsammans, säger hon.

Det var i våras som paret valde att lämna sin tvårumslägenhet för att flytta till en stor villa i Tyresö utanför Stockholm med hela sex rum. Att huset tar upp mycket av parets tid är en självklarhet.

– Varje dag är det något nytt, man ska se till att huset fortfarande står. Jag är uppväxt i hus, men kan absolut ingenting – jag lär mig mycket. Men det är en jättehärlig frihet att ha större ytor och kunna gå ut i sin trädgård, berättade Sanna Nielsen tidigare i vår.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

Annons