Sanna Nielsens ord om Allsång på Skansen-tittarnas respons

Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen var i förra veckan oerhört trött på alla hatiska kommentarer.
Men nu verkar det ha skett en vändning.

I slutet av maj berättade programledaren Sanna Nielsen att hon och pojkvännen Joakim Ramsell väntade sitt första barn.

Men hon har trots det varit med i alla program under Allsång på Skansen i sommar. Men med ett sådant stort program kommer också flera tittare som vill säga sitt. Ibland förekommer det även elaka kommentarer – som i vissa fall varit direkt riktade mot Sanna. Detta fick henne att ryta ifrån på sin Instagram.

”Varför får jag inte se ut som jag vill? Varför får jag inte prata som jag vill? Varför får jag inte sjunga som jag vill? Varför får jag inte skratta som jag vill? Jag kan fortsätta på listan men jag tror att de flesta som läser det här förstår vad jag menar, kanske också hur det känns ibland att man påpekar allt i minsta detalj. Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel. Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland.”

Sanna fortsatte inlägget:

”Oftast inte, men ibland händer det. Så jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?”.

FLYGA Därför reser Polly utomlands utan mamma och pappa

Sanna Nielsens vändning

Men nu postar programledaren dock något gladare: nu tackar hon för alla fina kommentarer hon fått sedan hon gick ut med att hon var trött på hatet.

”Söndag kväll och jag förbereder mig inför ännu en vecka med allsång. Jag vill kika in här och ge ett stort TACK till den enorma kärlek som strömmat in på mina sociala medier de senaste dagarna. Nätet kan onekligen också vara en kärleksfull och peppande plats och tänk vad fint det skulle vara om det alltid kunde vara så. Jag vill aldrig sluta tro på det. Vi hjälps åt så kanske vi kommer lite närmare. Tack än en gång”, skriver Sanna Nielsen på Instagram.

Senaste nytt