Sanna Nielsens avslöjande om konflikterna med kärleken

23 jun, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har varit ett par i nio år. Men att bo tillsammans är inte nog. De arbetar också tillsammans. Nu berättar Sanna Nielsen om hur det är att ha kärleken med sig på jobbet.
Annons

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell, 44,  har en nära relation. De har varit ett par i nio år och befinner sig på en bra plats i livet.

För att få mer tid tillsammans när Sanna Nielsen turnerar spelar Joakim Ramsell i Sannas band.

I podcasten “Livshjulet” berättar Sanna Nielsen om kärleken till Joakim och hur det är att jobba tillsammans.

– Det är helt fantastiskt. Det är jätteroligt. Vi började ju så innan vi blev ett par. Vi började jobba ihop. Men vi har gjort så mycket akustiska konserter, bara han och jag och kanske någon kör i kyrkor och så vidare. Och det är så härligt ska ni veta, säger Sanna Nielsen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon understryker att när de är på gig så är det bara jobb som gäller. Men efteråt går de gärna ut äter en bit mat och dricker ett glas vin tillsammans.

– Och kan dela upplevelsen på ett helt annat sätt än om jag skulle vara på turné och komma hem till honom och berätta om allt jag har fått uppleva. Då är han ändå inte med i den upplevelsen på det sättet, säger Sanna Nielsen till “Livshjulets” programledare Anna Hegestrand.

Sanna pussar pojkvännen Joakim som stöttade henne under premiären av "Allsång på Skansen".
Sanna pussar pojkvännen Joakim som stöttade henne under premiären av “Allsång på Skansen”.

Att skilja på jobb och privat är inte alltid så lätt. Men Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har fått det att funka.

Annons

– Jo, det gör vi ändå. Men samtidigt så är ju det här jobbet, det är ju ett liv på något sätt. För även när vi inte syns så jobbar vi ju ganska mycket. Det är mycket möten och det är kreativt arbete hela tiden. Det kanske är därför vi tycker det är så skönt att bara vara ensamma ibland och bara sitta på vår balkong och käka middagar och inte göra nånting och inte tänka på jobbet, säger Sanna Nielsen.

Men för Joakim kan det vara tufft att vara pojkvän till stjärnan i bandet.

– När vi jobbar ihop är vi inte rädda för att trampa varann på tårna. Det blir verkligen jobb, jobb, jobb, säger Sanna Nielsen.

– Det är inte så att han blir lite särbehandlad i ditt band så att du vågar vara lite tuffare mot honom än mot dina andra musiker? frågar programledaren Anna Hegestrand.

– Jo, det kanske det är faktiskt, så kanske det är. Jag vet inte, det måste ju han svara på egentligen. Men ibland så har de ju fnissat till där i bandet och sagt “jo, ni är ju ett par, det märker vi ju”. Men jag tycker det är ganska skönt också. Nio år har gått och vi är inte rädda för det, för konflikter. Vi pratar väldigt mycket, diskuterar oerhört mycket. Vi tycker inte alltid likadant, men det löser sig alltid, säger Sanna Nielsen.

Annons

Trots de idoga arbetet tycks Sanna och Joakim inte få nog av varandra. De har gjort det till en vana att åka på semester efter de har varit på en turné.

– Till Thailand i tre, fyra veckor är ju drömmen alltid. Och sen ja, sen är vi bara där och myser och har det jättehärligt. Jag tror att vi har löst det på ett bra sätt, säger Sanna Nielsen.

Foto: IBL

Annons