Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Nielsen: Därför nobbar hon TV4:s Så mycket bättre

23 okt, 2018 
AvLotta Gray
Sanna Nielsen om Så mycket bättre
Sanna Nielsen har fått frågan om både Let's dance och Så mycket bättre – men hon har en rimlig orsak till att hon tackat nej.
Annons

Sanna Nielsen, 33, är en av våra mest etablerade artister och har medverkat i såväl Melodifestivalen och lett Allsång på Skansen. Men nu avslöjar hon att hon tackat nej till ett av de mest åtråvärda uppdragen, att vara med i Let’s Dance i TV4 för att satsa på sin helt egna show, Mitt Sanna jag, på Börsen i Stockholm.

– Ja, jag har fått frågan vid några tillfällen, men det har inte riktigt passat och nu vill jag hellre satsa på den här otroliga möjligheten att få visa alla mina sidor och alla de musikaliska förebilder jag haft genom åren.

Hon svävar lite på svaret om att även fått frågan att vara med i Så mycket bättre och tycker det är ett fantastiskt program med fina artister, men hävdar fortfarande att hon inte vill se den här drömmen att göra egen, stor show, gå förbi.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag vill ta för mig, visa vem jag är och är stolt över det här, det krävs mod att ställa sig i en såhär stor produktion och det är ett stort ansvar jag tar nu. Om jag får säga det själv, så har Börsen gjort ett klokt vägval.

– Jag vill att Mitt Sanna jag ska bli en show med internationella influenser och hits, i fotspåren på mina internationella förebilder. Men allt i min egen tappning,

Annons