TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Nielsens panik efter David Hellenius krav i TV4:s sändning

30 sep, 2018 
Sanna Nielsens panik efter David Hellenius krav i TV4:s sändning
Sanna Nielsen gästar David Hellenius i Hellenius hörna på TV4, och i programmet ber han henne göra något som hon inte alls är beredd på. ”Nej du skojar”, säger hon.
Annons

Under Kristallengalan i slutet av augusti kammade Sanna Nielsen, 33, hem priset för årets kvinnliga programledare efter sin insats som programledare för Allsång på Skansen.

Hon var då inte på plats på galan för att ta emot sitt pris, men Gina Dirawi, 27, som ledde galan ringde upp henne för att gratulera och ge henne en chans att tacka. Men samtalet bröts och något tack från Sanna hann det inte bli.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Så när Sanna Nielsen gästar David Hellenius, 44, i Hellenius hörna på TV4 så har han kommit på den smarta idén att Sanna ska få hålla sitt tacktal och ta emot sin kristall i hans program istället. Och när Sanna Nielsen förstår vad det är som händer i programmet blir hon en aning stressad.

– Du ska få din kristall och du ska få hålla det tacktalet som du aldrig gjorde, säger David Hellenius som lyckats fixa fram hennes pris.

– Va?! Nej!, utbrister Sanna Nielsen och när David frågar om hon är beredd svarar hon klart nej.

Annons

Men hon tar sig ann uppgiften ändå.

– Nej du skojar, wow, säger Sanna när hon kliver upp på scenen för att genomföra tacktalet.

Och trots att Sanna Nielsen var allt annat än beredd så genomför hon det galant och visar tydliga tecken på att hon är en värdig vinnare av sin kristall.

Andra gäster i kvällens avsnitt av Hellenius hörna är Tommy Körberg, 70, och landslagskaptenen Anders Granqvist, 33.

Hellenius hörna sänds på TV4 och TV4 play klockan 20.00 på söndagar.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons