LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsen om skilsmässan – världen föll samman: ”Det här är mitt fel”

27 jan, 2024 
I Stjärnorna på slottet talar Sanna Nielsen ut om en händelse som påverkade henne enormt. Nämligen när hennes föräldrar skiljde sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy EndingBrand logo
Här minglar Pernillas familj och vänner på premiären av Happy Ending

En ny säsong av Stjärnorna på slottet är igång! Under den här säsongen får vi följa de folkkära gästerna Sanna Nielsen, Marcus Samuelsson, Mark Levengood, Pernilla Wiberg och Caroline af Ugglas.

Det senaste avsnittet visar Sannas dag, och då passar hon på att berätta om en händelse som skakat om henne rejält. Nämligen när hennes föräldrar skiljde sig.

Sanna Nielsen om föräldrarnas skilsmässa – världen föll samman

Sanna berättar i programmet om när hon först fick nyheten.

– Jag var superkär, jättelycklig med Joakim. Men en dag får jag ett samtal. Det är min pappa som ringer till mig, ”jag och din mamma ska skilja oss”, säger hon och fortsätter:

– Och där kan jag faktiskt helt ärligt säga att min värld, den bara föll samman. För ni har ju hört om mina föräldrar och hur viktiga de har varit.

Annons

Sångerskans första tanke var att det hela var hennes fel.

– Jag blev så liten och kände direkt att det här är mitt fel. Är det för att ni fick åka med mig på alla tävlingar, alla gig? Att ni inte fick den tiden tillsammans som par?

Sanna Nielsen om tvångstankarna: ”Jag som var orsaken”

Den psykiska stressen började även visa sig fysiskt på Sanna.

– Jag tror det hinner gå fyra dagar eller något, och sen vaknar jag mitt i natten av en sån oerhörd klåda. Så fort jag kliar så ploppar det upp stora öar på hela min kropp, säger hon och fortsätter:

– Jag hade fullt med utslag, jag hade fått nässelfeber över hela kroppen. Jag var stressad jämt, för att jag inte visste hur jag skulle hantera det.

Sanna berättar att efter det fick hon tvångstankar, något som berodde på att hon kände att hon behövde ha kontroll.

– För mig var det så otroligt kopplat till att det var jag som var orsaken till deras split up.

FOTO: SVTPlay

Annons