Idol 2023 marknadsföring banner

Sanna Nielsen om skilsmässan – egna orden om okända kapen: ”Komplicerat”

29 nov, 2022 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen ska snart få fira sin andra jul med sonen Gibson.
Nu berättar hon om skilsmässan i familjen som ändrade allt för henne gällande högtiden.
– Vem ska man vara hos och undvika så att den andra föräldern blir ledsen?, säger Sanna.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Förra hösten blev Sanna Nielsen, 38, och Joakim Ramsell, 50, föräldrar till en liten pojke som fick namnet Gibson, 1. Nu väntas familjen fira sin andra jul tillsammans med sonen, något som Sanna berättar om i en ny intervju med Amelia.

– Nu när vi har ett barn är julkänslan bättre än någonsin. Jag ser julen mer från mina egna ögon då jag var liten. Jag vill så gärna att Gibson också ska få de här mysiga upplevelserna, säger Sanna till tidningen.

Recept.se Nyhetsbrev

Sanna Nielsens fina julminnen med familjen

I samma intervju berättar hon om hur högtiden har varit under hennes barndom. Det visar sig att Sanna har fina minnen från jularna i den skånska orten Ryd.

– Det var magiskt och jag tänkte i veckor på julen, såg fram emot att få träffa tomten, mormor och morfar och att få njuta av all mat och godis. Denna förväntan fanns hos alla, både barn och vuxna. Det handlade inte om presenter, även om vi fick mycket julklappar, utan om kärlek, trygghet och gemenskap. Som att jag kunde somna i morfars famn, helt utan bekymmer.

Sanna Nielsen om skilsmässan – kampen som ändrade allt

Däremot finns det en viss händelse som vände upp och ner på Sannas julfiranden. Nu berättar hon om skilsmässan som ändrade allt.

Annons

– När mina föräldrar skilde sig för tio år sedan blev det förstås lite mer komplicerat och julen påverkades av denna nya familjesituation. Vem ska man vara hos och undvika så att den andra föräldern blir ledsen? Så kändes det då. Nu firar vi alla tillsammans igen, vilket är underbart. Jag känner mig lyckligt lottad över att vi fick så fina jular. Men bär ständigt med mig ett vemod över de som inte har det så bra. Sådant blir särskilt påtagligt under högtider, vilket gör mig ledsen.

FOTO: TT

Annons