Sanna Nielsen: Har inte pratat med Pernilla Wahlgren inför Allsången

29 maj, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Sanna Nielsen och Pernilla Wahlgren
Sanna Nielsen lämnade rollen som allsångsledare efter förra säsongen.
Nu berättar hon om relationen till Pernilla Wahlgren, som tar över efter henne.
– Vi har inte pratat, säger Sanna.
Annons
Pernilla Wahlgren leder SVT:s Allsång på Skansen
Pernilla Wahlgren leder SVT:s Allsång på Skansen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsen, 38, har hunnit med mycket i sin karriär. Främst är Sanna förknippad med sin artistkarriär, där hon både deltagit och vunnit Melodifestivalen. Förutom sin långa karriär inom musiken har Sanna även vid ett flertal tillfällen också programlett ett stort antal program.

Bland annat var hon mellan 2016 och 2022 programledare för det folkära programmet Allsång på Skansen.

Sanna Nielsens saknad efter Allsång på Skansen

Inför förra säsongen bekräftade Sanna att hon tar ett steg tillbaka och lämnar över stafettpinnen, något som hon då skrev om på sitt Instagram-konto.

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket”, skrev Sanna Nielsen i ett inlägg på Instagram om beslutet.

Annons

I era intervju med Svensk Dam berättar Sanna om känslorna inför den nya säsongen.

– Jag vet att jag kommer att sakna det när det väl sätter igång. Det var ju något som jag verkligen älskade att göra. Det var inte så att jag vantrivdes, det var bara att jag ville gå vidare, säger hon.

Sanna Nielsen om att Pernilla Wahlgren tar över Allsång på Skansen

Inför den nya säsongen av SVT:s långkörare har Pernilla Wahlgren, 55, fått äran att ta över som ny allsångssvärd. Då kan det tänkas att Pernilla fått ett och annat tips av den förre programledaren. I en ny intervjun avslöjar Sanna dock att hon inte haft någon kontakt med Pernilla inför den nya säsongen.

– Nä, vi har inte pratat men vi har instagrammat lite. Men hon ska absolut få ett lycka till-sms innan det är dags för premiär. Däremot tror jag inte att hon behöver några tips eller råd. Det är bara att hon gör det på sitt sätt så kommer det att bli bra, säger Sanna.

Annons

Även om Pernilla och Sanna inte pratat varandra förutom vi Instagram så tror Sanna att Pernilla kommer sköta sitt jobb briljant.

– Jag vet att det kommer att bli succé. Pernilla har liksom allt, det är både värme, glädje och humor. Allt som jag tycker att en allsångsledare ska ha. Hon kommer att briljera, säger Sanna.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons