LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Då bestämde sig Sanna Nielsen och Joakim för att försöka få barn: ”Passa på”

27 dec, 2023 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsens son Gibson har hunnit bli två år gammal.
Nu berättar hon om hur det är att vara mamma, och svårigheterna som det kan innebära.
Annons
Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmetBrand logo
Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmet

Folkkära Sanna Nielsen, 39, har haft en framgångsrik karriär. Vi har sett henne ställa upp i Melodifestivalen hela sju gånger, och dessutom har hon under de senaste åren varit programledare för Allsång på Skansen.

Lille Gibson har nu hunnit bli två år gammal, och under hans uppväxt har Sanna varit noga med att hålla honom borta från offentligheten. I en intervju med Hemmets journal berättar hon nu om hur det är att vara mamma.

Sanna Nielsen om beslutet om att skaffa barn: ”Annars skulle det bli för sent”

Sångerskan hade länge längtat efter att få bli förälder.

– Jocke och jag hade pratat om det en hel del, men eftersom man som artist ofta lägger upp femårsplaner kändes det aldrig som att det blev läge. Sedan kom pandemin och då insåg vi att vi behövde passa på, för annars skulle det bli för sent.

Annons

Hon kan däremot än idag tycka att det är en omvälvande känsla att vara mamma.

– Jag kan fortfarande undra var handboken för hur man sköter ett barn finns. Jag är inte så nojig som mamma. Däremot kan jag känna mig nervös över om jag alltid gör det absolut bästa för att han ska lära sig att ha en egen uppfattning och våga ta egna beslut.

Sanna Nielsen om sonen Gibsons uppväxt: ”Lite vemodigt”

Sanna berättar att hon ofta läser böcker om barnuppfostran, och hur man kan hjälpa sitt barn att få så bra självkänsla och självförtroende som möjligt.

– Jag vill ju att han ska älska sig själv och att han inte ska bli så där ursäktande över sig själv som jag var, säger hon och fortsätter:

– Jag vill bara ha mer och mer av Gibson. Det känns lite vemodigt att bebistiden är över. Samtidigt känner jag mig nyfiken på hans personlighet och vem han kommer bli.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons