TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sanna Nielsens känslosamma ord – efter tuffa avskedet från sonen Gibson

28 jan, 2022 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Sanna Nielsen
Det var i oktober förra året som Sanna Nielsen blev mamma för första gången.
Nu berättar hon om den känslosamma stunden efter tuffa avskedet från sonen.
”Var inte beredd på den känslostorm som sköljde över mig”, skriver hon.
Annons
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändningBrand logo
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

Sanna Nielsen är en av Sveriges mest folkkära artister och programledare och har genom åren gjort succé i både Melodifestivalen och Allsång på Skansen. Men det är inte bara när det kommer till karriären som Sanna har nått stora framgångar.

Sanna och kärleken Joakim Ramsell har nämligen varit ett par i flera år och under förra året fick de även deras första barn, sonen Gibson.

Lyckan var total och sedan dess har Sanna delat med sig av små glimtar från deras vardag på sociala medier.

Nu berättar hon om en minst sagt känslosam händelsen med sonen.

Sanna Nielsen starka ord om tiden med familjen

Som en av Sveriges främsta artister innebär det ofta en hel del dagar och nätter hemifrån, och för många som har det så är saknaden efter sina nära och kära ett faktum. Men i Sannas fall löste det sig galant.

Annons

Med sig på sin senaste turné hade hon nämligen både Joakim och lilla Gibson. I ett inlägg på Instagram berättar hon om tacksamheten över dagarna de fick tillsammans.

”Vilken fin turné vi har varit på tillsammans. Ett fantastiskt äventyr där du har charmat alla i vårt lilla gäng. Jag har njutit när jag har sett dig vid sidan av scenen när du vill se när mamma och pappa spelar Drummer Boy. Jag har pussat på dig när jag har gått ut för att göra ett klädombyte och det första jag gjorde när jag gick av scenen och hoppade ur scenkläderna var att gå till dig. Jag älskar den här bilden och alla minnen vi redan skapat”, skriver hon under en bild på henne och Gibson.

Sanna Nielsen om känslosamma händelsen med sonen Gibson

Sanna har alltså försökt ta med sig sonen på sina äventyr så mycket som det går, men i veckan fick hon testa på att vara ifrån honom under en längre stund. Något som blev väldigt känslosamt.

Annons

I en story på Instagram berättar hon om händelsen.

”Åååh vilken känslostorm det blev.. Det var första gången jag var ifrån Gibson en längre stund. Idag blev det nästan 4 timmar och när jag kom hem för en stund sedan och sa hej till Lilleman så sken han upp som en sol och skrattade så gott. Jag var inte beredd på den känslostorm som sköljde över mig just där och då Jag kom hem till min egen lilla familj och herregud vad jag älskar min egen lilla familj.”

Annons