sanna nielsen

Sanna Nielsen är helt oigenkännlig – exklusiva bilden avslöjar

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen är en trendsättare när det kommer till hår och kläder.
Men nu har artisten anammat en helt ny look.
Nya bilder har släppts på artisten, där hon är helt oigenkännlig.
Pernilla Wahlgren leder SVT:s Allsång på Skansen
0:25

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren leder SVT:s Allsång på Skansen

(0:25)

Slå på ljud

Den folkkära artisten Sanna Nielsen, 37, har fullt upp även om hon har tagit farväl av allsångsscenen. Just nu är hon aktuell med sin nya julturné MIN SANNA JUL och vi kan även se henne i kalendern Sagolika kvinnor 2023. Så har vi nog aldrig sett artisten förut!

Sanna Nielsen är oigenkännlig i nya kalendern

Kalendern som Sanna Nielsen porträtteras i är den 17:e upplagan av fotograf Caroline Roosmarks uppskattade och efterlängtade kalender, Sagolika kvinnor 2023. Kalendern innehåller porträtt på några av Sveriges mest kända och karismatiska kvinnliga personligheter. Kalendern uppmärksammar och stödjer Fryshusets Barn till ensamma mammor.

– Jag hoppas genom denna kalender kunna återskapa lite styrka, kamp, funderingar, systerskap och magi i tillvaron. Det betyder också mycket för mig att ännu en gång samarbeta med Fryshusets Barn till ensamma mammor och att kunna stödja och uppmärksamma deras verksamhet, säger Caroline Roosmark i ett pressmeddelande om kalendern.

I kalendern kan vi se Sanna Nielsen på omslaget för månaden februari. På bilden ser vi Sanna i ett sagolikt vinterlandskap och det är svårt att känna igen artisten i den vackra bilden.

Sanna Nielsen i kalender Sagolika kvinnor 2023

Sanna Nielsen i kalender Sagolika kvinnor 2023.

Fotograf: Caroline Roosmark

Även artisten har tagit till sociala medier för att tacka Caroline.

”Känner mig oerhört hedrad över att få vara med i Caroline Roosmarks kalender Sagolika kvinnor 2023. Köper man hennes kalender så bidrar man till att stötta fryshusets initiativ- Barn till ensamma mammor! Det är fint tycker jag. Tack för att jag fick vara med i din fina kalender”


Andra kvinnliga personligheter i kalendern

Men det är inte bara Sanna Nielsen som har fotograferats till kalendern, det är även flera andra kvinnliga personligheter som har fått varsin månad. Marie Göranzon, Mia Skäringer Lázár, Mian Lodalen, Loulou LaMotte, Cissi Wallin, Zeina Mourtada, Janice Kavander, Jeanette Höglund, Ann Petrén, Nina Persson, Christina Schollin, Mouna Esmaeilzadeh och Dagny Carlsson (Till minne) har också fått tagit plats i kalendern.

Resten av bilderna går att se på Caroline Roosmarks hemsida, http://www.roosmark.com och kalendern Sagolika kvinnor 2023 finns nu att beställa på http://www.roosmark.com.

FOTO: TT, CAROLINE ROOSMARK

FRÅN FÖRSTASIDAN