LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsen brister ut i tårar – attackerna satte sina spår: ”Spottade efter mig”

27 jan, 2024 
I Stjärnorna på slottet kommer Sanna Nielsen in på tuffa skolåren då hon blev mobbad.
Det blir extra känslosamt runt bordet och alla blir rörda till tårar.
– De spottade efter mig, säger Sanna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsen bryter ihop: ”Tänk om Gibson kommer säga så”Brand logo
Sanna Nielsen bryter ihop: ”Tänk om Gibson kommer säga så”

Det var en känslosam avslutning av Stjärnorna på slottet. Under den här säsongen har vi fått vi följa de folkkära gästerna Sanna Nielsen, Marcus Samuelsson, Mark Levengood, Pernilla Wiberg och Caroline af Ugglas.

Det senaste avsnittet visar Sannas dag, och Sanna delade med sig av flera rörande historier om hennes liv. Bland annat hennes tuffa skolgång då hon redan som barn klev fram i rampljuset.

– Det är ju sen när jag börjar högstadiet framför allt som det började egentligen. Då de jobbiga skolåren började, säger Sanna i programmet.

Sanna Nielsen brister ut i tårar – händelsen satte sina spår

Sanna märkte att klimatet på högstadieskolan var mycket värre än den hon hade växt upp på.

– Mobbningen började då jag kom ut från en hemkunskapslektion och så faller det ner en bild, då är det en intervju på mig i någon tidning. Så hade de ritat alla möjliga grova saker. Hela skolan och står och ser på kollar på känns det som. Så var det någon som skrek ”du ska inte tro att du är något, du är hemsk du är inte ens bra.”

Det gick så långt att Sanna kom hem till sin mamma och pappa och sa att hon ville klä ut sig, eftersom hon inte ville att de skulle känna igen henne på skolan.

– Det här var en pågående grej sen. Jag fick glåpord slängda efter mig, de spottade efter mig. Jag var så rädd, säger Sanna och det blir extra känslosamt.

– Det här är så sjukt när man pratar om det nu, jag tycker att man har lämnat det där. Men det är klart att det sätter spår i en.

FOTO: SVT PLAY

Annons