TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanna Nielsen avslöjar sin hemliga plan efter allsången

14 aug, 2018 
AvEmelie Tholin
Sanna Nielsens liv efter allsång på skansen 2018
Efter tre säsonger som programledare för Allsång på Skansen går Sanna Nielsen på välbehövlig ledighet. Nu avslöjar hon vad hon har för plan för framtiden.
Annons

Näktergalen från Bromölla, Sanna Nielsen, 33, har haft en hektisk sommar. ”Allsång på Skansen” har tagit en stor del av hennes vakna tid och varje vecka har hon gjort succé på Skansens stora scen. Ikväll, tisdagen den 14 augusti, är det säsongsavslutning och det är många som kommer sakna Sanna i tv-rutan.

Snart bär det av på en välförtjänad resa för den vackra blondinen och hennes pojkvän, Joakim Ramsell, 46.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Eftersom vi båda jobbar i den här branschen så vill vi bara få vara ett par och umgås, säger hon i Aftonbladet och berättar om sina hemliga semesterplaner:

– Jag ska vara ledig ganska länge faktiskt, hela augusti och en bit in i september. Jag kommer dra ner till Skåne och hänga med familjen och sen dra på nån semesterresa någonstans i Europa för att ladda batterierna och koppla bort hjärnan, säger hon.

Joakim är givetvis inräknad i resplanerna.

– Han får följa med både till Skåne och ut i Europa, skrattar hon.

Annons

Sanna fortsätter:

– Nu lutar det åt att vi åker till Grekland. Det är ett ställe vi verkar vilja återkomma till, kvittrar hon i tidningen.

Under semestern ska paret ägna sig åt att rå om varandra.

– Ja, det ska vi göra ordentligt.

Men Sanna tar ingen paus från sociala medier under Greklandsresan.

– Nej, för guds skull, vem stänger av mobilen nu för tiden? Man kan ju få nåt roligt sms eller vilja kolla sociala medier. Men eftersom vi båda jobbar i den här branschen så vill vi bara få vara ett par och umgås och vara tillsammans med våra vänner och familjer. Vi kan inte bara leva musik, det är vår stora hobby, men det är inte allt.

FOTO: Ibl

Annons