Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanna Lundells vågade beslut efter orden om Mikael Persbrandt

Sanna Lundell om Mikael Persbrandt i Let's dance

Sanna Lundell är van vid att hennes partner Mikael Persbrandt står i fokus. Nu vill hon visa Let's dance tittare en ny sida av sig själv. ”Livet går faktiskt ut på att våga hoppa där man inte trodde att det skulle vara möjligt”, säger hon.

Den nya säsongen av Let’s dance på TV4 är i full gång. Journalisten Sanna Lundell, 40, tävlar med sin danspartner Aaron Brown, och förra veckans premiär blev tuff. Deras samba mottogs inte väl av juryn, men Sanna själv förklarar att hon trots det var nöjd.

– Jag var hur nöjd som helst. Jag var bara glad att jag tog mig igenom dagen och kunde gå ut och dansa inför publik och tv-kameror, säger hon när Hänt träffar henne under repetitionerna i veckan.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

På premiären fanns Sannas familj på plats men inte maken Mikael Persbrandt, 55. Han är nämligen bortrest just nu för att spela in programmet Expedition för TV4.

– Jag tycker nog att det är skönt om han inte är här. Jag kommer nog inte bli påverkad av det, sa Sanna Lundell till Expressen.

Mycket fokus under förra veckan hamnade just på Sannas partner, men det är ingenting hon bryr sig speciellt mycket om.

– Det är inte något konstigt för mig, han är ju känd för gemene man i Sverige och har varit en offentlig person väldigt länge så det är inte konstigt att det blir så. Jag har inte haft samma offentliga yrkesroll som han har så det förstår jag, säger hon till Hänt.

Sanna Lundell vill inspirera Let’s dance tittare

Paret har tre söner tillsammans och Sanna Lundell har en dotter sedan tidigare. När hon tränar dans är Mikael Persbrandt hemma med barnen, något som har fungerat utmärkt.

– Min pojke är elva månader, hade han varit fyra månader då hade jag nog inte velat göra det eller vara ifrån honom så här mycket. Sedan är det också ganska enkelt att kombinera det här med att vara förälder. Han kan komma hit till studion, man behöver inte vara borta så jättelånga stunder i taget, det är ingen svår kombo faktiskt. 

Nu hoppas hon att tittarna ska bli inspirerade av hennes val att ta sig an något hon inte alls är bekväm med, att dansa framför en stor publik. Hon vill visa vem hon är och att hon modig nog att göra något helt oväntat.

– Ju äldre jag blir desto mer förstår man att livet är ändligt och livet går faktiskt ut på att våga hoppa där man inte trodde att det skulle vara möjligt. Ju mer man får uppleva, se och känna, desto rikare blir man som människa. 

Let’s dance sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

LÄS MER: Svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear – 25 procent rabatt hos oss

LÄS MER: Lance Hedman bryter tystnaden efter Magdalenas ord om romansen

FOTO: TT/Cornelia Nordström, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!