Artikeln innehåller reklamlänkar

Lance Hedman bryter tystnaden efter Magdalenas ord om romansen

Lance Hedman bekräftar att han är singel inför Let's Dance.

När Hänt träffar Lance Hedman på pressträffen för Let's dance på TV4 avslöjar kändissonen sin nuvarande relationsstatus.

En ny säsong av tävlingsprogrammet Let’s dance på TV4 är på ingång. En av de tävlande under våren är ingen mindre än Lancelot ”Lance” Hedman, 18, som dansar med proffsdansaren Linn Hegdahl.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

När Hänt träffar Lance och Linn under pressträffen för Let’s Dance berättar Lance om hur det känns att visa många nya sidor av sig själv.

– Ja, hur känns det? Det är väl väldigt nervöst. Det är så här, som de sa, jag är ju från DJ-båset och stå här med palettskjorta liksom. Det är en stor kontrast, men det är kul, säger Lance.

Lance är son till Magdalena Graaf, 43, och fotbollsprofilen Magnus Hedman, 45. För ett år sedan tog det slut mellan honom och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24. Relationen med Paow och uppbrottet som följde engagerade många av deras följare.

I februari valde bloggerskan att berätta om hur deras relation ser ut idag i ett ärligt inlägg på sin blogg.

”Får frågor nästan varje dag om hur relationen mellan mig och Lance är och ska jag vara ärlig så är den bra eller iallafall okej, vi har precis börjat hälsa på varandra på krogen. Och vi båda verkar bli genuint glada när vi stöter på varandra”, skriver Paulina.

Nuvarande relationsstatus

Sedan uppbrottet med realitystjärnan har Lance inte gått in särskilt mycket på detaljer kring sitt dejtingliv. Men i november avslöjade mamma Magdalena på sin blogg att han börjat träffa någon.

Lance säger att han skaffat tjej. Intressant! Hehe. Hon verkade väldigt söt på bild. Jag ska korsförhöra henne lite när de vaknat”, skrev Magdalena Graaf i ett inlägg på sin blogg då.

När Hänt träffar Lance på pressträffen för Let’s Dance avslöjar han hur hans relationsstatus ligger till idag. På frågan om han har flickvän nu, så svarar kändissonen kort:

– Nej, det har jag inte.

Samtidigt erkänner han att det fanns en speciell person som han träffade under en tid, men bekräftar att det inte är något där nu längre.

Let’s dance sänds på fredagar på TV4 och TV4 play kl 20:00.

LÄS MER: Magdalena Graafs kritik mot Malou efter intervjun med Lance

LÄS MER: Paows vändning i relationen med Lance Hedman: ”Så glad”

FOTO: TT/Charlotte Brunzell, TT/Karin Törnblom

Senaste nytt