Artikeln innehåller reklamlänkar

Sanna Lundells planer efter Let's dance: ”Istället för terapeut”

Sanna Lundell i Let's dance 2019

Sanna Lundell åkte ur Let's dance. Nu berättar hon om sina planer utanför tävlingen, och om sin och Aaron Browns fortsatta relation.

Let’s dance på TV4 är inne på sin fjärde vecka och det blev blev journalisten Sanna Lundell, 40, som fick lämna tillsammans med sin danspartner Aaron Brown.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Paret dansade en quickstep, men trots glädje och energi räckte det inte hela vägen för Sanna Lundell som blev sist kvar på trappen tillsammans med skådespelaren Dan Ekborg, 63. För Hänt berättar Sanna att hon trott att hon ska få lämna varje vecka.

– Jag tror alla är det. Kolla vilka som stått på pallen, det är olika varje vecka. Det går inte att förbereda sig på  det.

Trots att hon tänkt tanken på att få lämna blev det ändå en överraskning för henne och danspartnern Aaron Brown när beskedet kom att de hade åkt ur tävlingen.

– Jag tror att vi gick in i någon typ av chock, berättar Sanna Lundell.

Sanna Lundell fortsätter dansa efter Let’s dance

Hon funderar nu på att fortsätta med dansen på något sätt.

 – Jag älskar att dansa. Sedan kommer jag väl inte göra det professionellt, jag har lite annat att stå i som lite barn och lite hundar och hästar. Framför allt längtar jag efter mina hästar. Jag har inte hunnit rida någonting de här veckorna, så det är det jag kommer rehaba mig med efter den här danstävlingen.

På frågan om hon och Aaron Brown kommer fortsätta att träffas även efter Let’s dance är hennes svar väldigt bestämt.

– Alla dagar i veckan. Aaron kommer jag sakna mest av allt i hela tävlingen. Han är en helt fantastisk människa. Man skulle behöva ha honom istället för en terapeut, säger Sanna Lundell och skrattar.

Let’s dance sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

LÄS MER: Sanna Lundell efter stormiga förhållandet med Perbrandt ”Svårt med tillit”

LÄS MER: Efter Åke Lo och Igor Edgar – det ska Sanna Lundell och Mikael Persbrandts bebis heta

FOTO: TT/Andreas Bardell, TT/Charlotte Brunzell

SENASTE NYTT!