Sanna Lundell om mammans bortgång – sorgen efter dödsfallet

Sanna Lundell

För tre år sedan gick Sanna Lundells mamma bort.
Nu berättar hon om saknaden.
”Saknad, förevigt inristad i min själ”, skriver Sanna på Instagram.

Det var i början av 2017 som Sanna Lundells mamma Barbro gick bort. Sanna skrev då om saknaden och smärtan på sin blogg.

”Varje morgon när jag vaknar så tänker jag instinktivt att jag måste ringa mamma för att berätta om det hemska som har hänt, men så får jag fatt i insikten att det inte går. Att jag inte har en mamma att ringa till längre”, skrev Sanna Lundell på sin blogg.

Sanna Lundell om svåra saknaden

Nu har det gått tre år sedan Sannas mamma gick bort. På Instagram skriver Sanna om sin mors födelsedag, då hon skulle fyllt 70 år. Till en bild på en bukett skriver hon:

”Saknar, saknar, saknar dig. Saknad förevigt inristad i min själ, bosatt i min kropp på evighetskontrakt sen den 9:e mars 2017. Men. Du är överallt. I oss. Vinden viskar din röst i skogen varje morgon när jag går min mil i dina gamla Blundstones. Jag hör ditt skratt i mitt.”

Sanna Lundell skriver vidare att hon ser sin mamma Barbro i sina barn.

”Jag ser din näsa i Fox. Din blick i Lo , dina omsorger i Olga, din värme och svampbesatthet hos Igor. Jag dricker svart kaffe med dig i din blå kopp varje morgon och i kväll firar vi syskon din födelsedag med krabba och champagne på restaurang. Älskar dig”, skriver hon.

Påverkade äktenskapet med Mikael Persbrandt

Sanna har tidigare berättat om hur jobbigt det blev när hennes mamma hastigt gick bort. I podcasten Ihop med Josefin har hon berättat att hon ville ge upp allt och till och med hade tankar på att skilja sig från Mikael Persbrandt.

– Det har varit skittungt år och även relationsmässigt och jag förstår att folk skiljer sig när det händer jobbiga grejer, sa hon då.

– Mina flyktmekanismer har också lärt mig det att shit vad sugen man blir på att bara dricka sprit och röka och helt plötsligt att jag vill skilja mig. Jag har haft ett jättemycket sådana tankar och jättemycket tankar på att jag vill flytta. Att jag ska byta jobb och byta liv.

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Följarnas stöd till Sanna Lundell – efter tragedin

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundell efter stormiga förhållandet med Perbrandt ”Svårt med tillit"

SENASTE NYTT!