LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Lundell talar ut om relationen med Mikael Persbrandt

03 sep, 2023 
Frida Eklöf
Mikael Persbrandt, Sanna Lundell
Sanna Lundell är just nu aktuell med nya radioserien Beroende med Sanna Lundell.
I en ny intervju berättar hon nu om relationen till sambon Mikael Persbrandt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikael Persbrandts och Sanna Lundells kärleksresaBrand logo
Mikael Persbrandts och Sanna Lundells kärleksresa

Journalisten Sanna Lundell, 44, och skådespelaren Mikael Persbrandt, 59, har varit ett par i över 15 år.

De bor på Stora Lundby gård, drygt tre och en halv mil söder om Stockholm, med sina tre söner Lo, Igor och Fox. Sanna har även dottern Olga, från en tidigare relation.

Sanna Lundells ärliga ord om relationen med Mikael Persbrandt

Sanna är just nu aktuell med radioserien Beroende med Sanna Lundell, där hon kommer möta människor med olika typer av beroendeproblematik inom spel, alkohol, relationer, narkotika, läkemedel och socker.

– Det är väl en trea efter tio veckors sommarlov med väldigt mycket barnfokus.

Mycket barn och ingen kärlek?

– Nej, men mycket barn bara. Barn i sig är ju absolut ingen romantikdödare, men det har varit mycket fokus på att vara en praktisk morsa. Att bara se till att det lagas väldigt mycket mat hela tiden och att de får ett sommarlov som lever upp till deras förväntningar. Jag tycker det ska bli skönt att skolor och förskolor drar igång, säger Sanna i intervjun med Aftonbladet.

Sanna Lundells och Mikael Persbrandts nya familjemedlem

Annons

På parets mysiga gård har de hästar, hundar och katter. Sanna är minst sagt bjussig mot sina följare och delar mer än gärna med sig av bilder på sin Instagram. Det är allt från vardagsbestyr, familjelivet och självklart alla djuren som får ta plats i hennes Instagramflöde.

Och i somras fick en liten kattunge flytta in på Sannas och Mikaels idylliska gård, och den verkar vara omåttligt populär och välkommen bland alla familjemedlemmar

”Babykisse”, skrev Sanna följt av ett hjärta till en bild på den lilla kattungen.

Det verkar även som att Sanna har en hel del planer för gården i framtiden, något som hon ser framemot att utveckla till hösten.

– Jag bor ju på en gård, så jag vill utveckla det. För det är en framtid där. Jag är en drömmare, och det har jag alltid varit. Jag tycker alltid att framtiden är ljus på något sätt, det är en förmåga jag har, vilket jag är väldigt tacksam över. Men så att framtiden: ”yes”, säger jag bara. Kom och ta mig, säger hon till Aftonbladet.

FOTO: Andreas Bardell/Aftonbladet, Jari Kantola/TT

Annons