Sanna Lundell och Mikael Persbrandts lyxiga semester

Efter att pratat om en resa till Alperna i tolv år har Sanna Lundell och Mikael Persbrandt äntligen kommit iväg på sin drömsemester!

Sanna Lundell, 38 och pojkvännen Mikael Persbrandt, 53, har varit tillsammans över 10 år. Paret hade känt varandra under flera år men det var först under sommaren 2005 som det hettade till mellan dem och redan i slutet av juli var Sanna gravid med parets första son, Igor, 10. Mikael och Sanna fick ytterligare en son, Lo, 7, under 2009. Deras förhållande kantades dock av dramatiska bråk och tvära kast. 2010 drabbades Sanna av utmattningsdepression. Under 2013 fick Mikael diagnosen bipolär och i sin pod “I am: Mikael Persbrandt” berättade han om det:

– Det fyller mig med sorg att det har tagit så jävla många år att ta reda på det här. För om det är så, har det ställt till det så mycket för mig och min omgivning.

Under senare tid har Mikael gjort en helomvändning och varken röker eller dricker längre och efter många år som särbos har de flyttat ihop på en hästgård.

Efter alla turbulenta år tillsammans bloggar nu Sanna Lundell nu om att de äntligen kommit iväg på deras drömsemester:

“Vi har drömt om det här och pratat om det varje år sedan vi träffades. Vi måste åka till alperna. Vi måste få åka skidor i solen. Vi måste få äta ostron mitt i backen. Och nu är vi här!”

Paret kan ses mysa i sängen på det lyxiga hotellet Aman Le Melezin, i franska Courchevel, där en natt kostar runt 10.000 SEK.

“Vi bor på Aman Le Melezin som bäst kan beskrivas som sober überlyx och vi har faktiskt bestämt oss för att ligga i sängen precis hela dagen och äta croissanter och dricka kaffe och slösurfa och titta ut där snön bokstavligen vräker ner.”

På Sannas Instagram delar hon en film där man kan se deras mumsiga frukostval:

LÄS OCKSÅ: Lundell rasar mot Schyffert: ”Du är brutalt porrskadad”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!