Mikael Persbrandt och Sanna Lundell flyttar ihop på en hästgård

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell flyttar ihop efter 11 år som särbos i en herrgård med utgångspriset 14,4 miljoner kronor.

Mikael Persbrandt, 52, byter ut skärgårdslivet på Älgö i Stockholms skärgård för en lummig tillvaro på herrgården Stora Lundby fem mil söder om Stockholm. Enligt en källa till Hänt kommer även särbon Sanna Lundell, 37, följa med när flyttlasset går.

– Det har letat efter en plats där de kan bo ihop. Sanna är ju väldigt hästintresserad och i de här trakterna finns det gott om djur och natur. Det finns ju också plats att bygga stall på ägorna, säger källan.

Mikael Persbrandt är nog nöjd med sitt husköp!

Herrgården var till salu för 14,4 miljoner kronor. Förutom 40 hektar mark är själva herrgården hela 500 kvadratmeter stor. På dessa kvadratmeter ryms elva rum, varav fyra är vardagsrum och sju sovrum. Lägg till ett rejält kök, ett flertal badrum och en lyxig bastu. Som grädde på moset kan Persbrandt, Sanna och barnen njuta av det vackra poolområdet med bubbelpool och en magnifik terrass.

Sanna Lundell sägs flytta med in till herrgården.

Det har stormat rejält i relationen mellan Mikael och Sanna. Paret har gått i terapi, gjort slut, blivit ihop, skaffat barn och levt som särbor. Men sedan förra året har kärlekslågan fått ny fyr.

– Nu är vi någon slags ny, ärligare skepnad. I 10 år har vi krigat, kaosat, krisat och rivit sönder varandras själar. Det är overkligt, att något så trasigt kunde lagas, sa hon i Vinter i P1.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundells nya gård. Foto: Bukowskis

Sanna vill inte uttala sig om husköpet.

– Det är ingenting vi kan svara på överhuvudtaget, säger hon i Expressen.

Paret har sönerna Igor, 9, och Lo, 6, ihop. Sanna har dottern Olga, 15, från ett tidigare förhållande.

Foto: Bukowskis, IBL

SENASTE NYTT!