LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikael Persbrandt ratad av Sanna Lundell – nobbade hans stora kväll

13 dec, 2023 
Mikael Persbrandt
Under tisdagen var det dags för premiären av Hammarskjöld med Mikael Persbrandt i spetsen.
När han dök upp på röda mattan saknades sambon Sanna Lundell vid hans sida.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutetBrand logo
Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutet

Mikael Persbrandt, 60, och Sanna Lundell, 45, har tre barn tillsammans – Igor, 17, Lo, 13 och Fox, 5. Dessutom har Sanna dottern Olga, 22, från en tidigare relation. Idag lever hela familjen ute på landet, där har Sanna nära till sina hästar och Mikael har även berättat att han gillar att bo utanför stan där han har plats att utföra sin konst.

Men även om konsten är ett stort intresse så är skådespeleriet hans huvudfokus. Mikael är en av våra största skådespelare och har gjort mängder av roller både inom Sverige och internationellt. Just nu är han aktuell med den helt nya filmen Hammarskjöld som hade premiär under tisdagskvällen.

Sanna Lundell saknades under Mikael Persbrandts stora kväll

På plats på röda mattan fanns stora delar av casten och även stjärnan själv stoltserade framför kamerablixtrarna. Men Sanna Lundell fanns inte vid Mikael Persbrandts sida, hon verkar ha lyst helt med sin frånvaro.

Annons

Anledningen till det är något oklar, däremot är det tydligt att Sanna hade andra åtaganden, baserat på hennes uppdateringar på Instagram. Sanna var nämligen i full gång med att baka lussebullar under sambons stora kväll.

”Luciaprepp”, skriver Sanna Lundell till en bild på en ugn där även en av sönerna syns närvara.

Mikael Persbrandt om livet på landet – därför lämnade de stan

Beslutet kring att lämna storstaden och pulsen har Mikael tidigare berättat om i en intervju med King Magazine. Då förklarade han att han helst inte är inne i stan utan håller sig ute på landet där familjen bor.

– Jag är helst inte i stan. Det blir allt mer sällan, högst en dag i veckan. Jag känner mig helt vilsen både här på Nytorget och på Karlaplan. Det är bara latte-pappor med uppfällda datorer överallt. Jag känner mig främmande i den här miljön, så jag håller mig på landet, sa han då till King Magazine

Hänt har sökt Sanna Lundell för en kommentar.

FOTO: TT

Annons