LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanna Guidetti om operationen – detta har hon gjort: ”Taxöron”

23 okt, 2023 
sanna guidetti
Sanna Guidetti har gjort en skönhetsoperation.
Något hon väljer att berätta om i sin egen podd Högt i tak.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Darin Zanyar om att komma ut som homosexuell: ”Jag tog en break”Brand logo
Darin Zanyar om att komma ut som homosexuell: ”Jag tog en break”

Sanna Guidetti, 30, och fotbollsstjärnan John Guidetti, 30, träffades redan när de var 12 år gamla. Vid 16 års ålder blev de ett par och sedan dess har mycket hänt. Idag är de gifta och har fått barnen Nellie och Mason.

Under årens lopp har familjen Guidetti både bott utomlands och i Sverige. Nu för tiden är de tillbaka på svensk mark eftersom John spelar i Stockholmslaget AIK. De bor i en riktig lyxvilla i Nacka, 400 kvadratmeter stort med tio rum, utomhuspool och sjöutsikt. Huset blev deras för 31 miljoner kronor.

Vid sidan av familjelivet jobbar Sanna som influencer och hon driver även podden Högt i tak tillsammans med väninnan Rosanna Charles.

Sanna Guidetti erkänner skönhetsingreppet

I podden pratar duon om allt möjligt. I det senaste avsnittet hade de även gäster i form av podd-duon Edvin Törnblom, 27, och Johanna Nordström, 27.

Annons

Det blev en hel del intensiva diskussioner och bland annat kom de in på ämnet plastikoperationer.

Sanna har tidigare legat lågt när det kommer till huruvida hon gjort något skönhetsingrepp eller inte. Men nu avslöjar hon, en gång för alla, hur det egentligen ligger till.

– Nu har jag sagt det två gånger men jag använder ju inte bh, säger Sanna i podden.

– Har du gjort brösten?, frågar Rosanna då.

– Mjaaaaa... det var ju efter att man hade fått barn och så.. mina bröst var ju, taxöron skrattar Sanna, och bekräftar sin bröstoperation.

Jonna Lundells operation efter förlossningarna

Att göra en operation efter man fått barn är inte allt för ovanligt när det gäller svenska influencers. Tidigare i år gjorde nämligen Jonna Lundell, 29, en ganska stor operation som kallas för Mommy makeover.

– Det är ett populärt ingrepp som man gör efter en graviditet om man känner att man vill eller behöver. Det kan innebära till exempel en bukplastik där eventuella magmuskler sys ihop då och en bröstförstoring och bröstlyft, eller så kan man ju då kombinera allt det här, förklarade hon i en video på Youtube.

FOTO: Instagram / TT

Annons