jonna lundell

Jonna Lundell visar upp nya kroppen – veckor efter operationen

JONNA LUNDELL

Jonna Lundell har gjort en operation som kallas Mommy makeover.
Nu visar hon upp hur resultatet blev!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jocke och Jonnas kärlekssaga
2:01

Efter reklamen: Jocke och Jonnas kärlekssaga

(2:01)

Slå på ljud

Det var i slutet av januari som Jonna Lundell, 28, gick ut med beslutet att hon valt att genomgå operationen Mommy makeover.

I flera omgångar har Jonna försökt göra om brösten. De som följt henne länge vet att hon gjorde en bröstförminskning redan 2014, som dessvärre inte blev så bra. Nu har hon tagit tag i saken på nytt och även satsat på en operation i ännu större omfattning.

– Så jag kände att jag inte bara ska göra en bröstförminskning utan jag ska nog kanske göra något som heter mommy makeover. Det är ett populärt ingrepp som man gör efter en graviditet om man känner att man vill eller behöver. Det kan innebära till exempel en bukplastik där eventuella magmuskler sys ihop då och en bröstförstoring och bröstlyft, eller så kan man ju då kombinera allt det här, förklarade hon i en video på Youtube.

Därför hade Jonna Lundell rullator

Det hela ledde till att Jonna skaffade en rullator – detta var inget krav från någon läkare men Jonna kände att det var ett bra hjälpmedel.

”Rullatorn är inte nödvändig utan snarare bara ett hjälpmedel för att kunna ta mig fram enklare utan att kroppen ska ta för mycket stryk. Så rullatorn är helt mitt intiativ för att jag vill kunna röra på mig. Men jag känner redan nu att jag kan stå mer rakt och kunna gå längre sträckor utan att få ont”, skrev Jonna i ett meddelande till Hänt.

FAMILJEN LUNDELL

Jonna och maken Joakim Lundell har barnen Lunabelle och Lionel ihop.

JERREVÅNG STEFAN/Aftonbladet

Jonna Lundell visar upp resultatet efter operationen

I samma veva berättade hon om operationen och hur allt går med återhämtningen.

”Det är en stor operation jag gjort och därmed är återhämtningen ganska lång. Jag har fortfarande ont men det går att dämpa med piller men eftersom att jag inte gillar känslan av att vara hög eller påverkad av något så vill jag helst inte ta tabletter mer än Alvedon typ.”, skrev hon till Hänt och fortsatte:

”Jag lyssnar på min kropp och gör inte mer än vad jag klarar av. Men allt ser bra ut så det är jag tacksam för.”

Nu har det gått två veckor sedan dess och nu är Jonna minst sagt på benen igen! Nu visar hon upp en ny bild som visar hur resultatet blev, se här:

Hänt har sökt Jonna Lundell.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN