Älskar älskar inte-Sandra om tuffa kampen med maken Isaya

Isaya, sandra bodmark

Sandra Bodmark och hennes make Isaya gifte sig i första säsongen av Älskar älskar inte. Men nu berättar Sandra för Hänt att paret inte haft det helt lätt de senaste 9 månaderna.
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Slå på ljud

Sandra Bodmark och hennes make Isaya fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i förra årets säsong av Älskar älskar inte på Discovery+. Tittarna fick då följa med Sandra ner till Tanzania där hon skulle gifta sig med sin älskade Isaya.

Men efter bröllopet blev det inte helt lätt för paret. De behövde vara ifrån varandra under en längre period då de väntade på att Isaya skulle få visum. Men som tur är slutade det lyckligt och till slut kunde Isaya sätta sin fot på svensk mark och lyckan var total!

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret, men den senaste tiden har däremot varit riktigt tuff. Nu berättar Sandra för Hänt om situationen som de befinner sig i – och de är återigen tillbaka på ruta ett!

Älskar älskar inte-Sandra om splittringen från Isaya

I höstas fick vi se Sandra i tv-rutan när hon tog emot det ärofyllda priset "Årets reality" på Kristallen-galan. Men Isaya fattades vid hennes sida och nu berättar hon för Hänt om anledningen till hans frånvaro.

– De gjorde avslag på visumansökan. Vi hade ju ansökt om att han skulle komma under den perioden. Men det blev ett nej, säger Sandra besviket.

Sandra och Isaya medverkar inte i årets säsong av Älskar älskar inte, ett beslut som hon beskriver som nyttigt för relationen.

– Vi kände att vi behövde få landa lite i oss som par och det har ju slitit en del på oss också, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det blev väl lite större genomslag än vad vi hade räknat med. Jag hade inte riktigt förstått att vi skulle bli så omtalade. Det var nog inte någon av oss beredda på. Vi gick ju från att aldrig ha varit med på tv till att det blev jättestort helt plötsligt. Efter allt näthat och sådär så kände vi att vi behöver landa.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa tiden för Sandra och Isaya: ”Väntar tålmodigt”

Planen är att Sandra och Isaya ska bo i Sverige, det beslutet grundar sig mest i att Sandras barn bor här. Men att bara flytta till Sverige är inte alltid så lätt som man kan tro. Det har nämligen gått hela nio månader sedan Isaya senast var på svensk mark!

– Haha, han är fortfarande i Tanzania, vi väntar tålmodigt. Nej, nio månader har vi väntat på uppehållstillståndet och vi har inte hört någonting. Så vi går fortfarande bara och väntar. På grund av att vi har sökt uppehållstillstånd så kommer han ju till 99 % inte få ett visum, så han kan inte komma hit, säger Sandra och tillägger:

– Så vi är fortfarande på samma ruta så här ett år senare.

Som tur är kan Sandra åka till Tanzania och hälsa på. Senast hon var där var i november förra året. Men något som är säkert är att dessa nio månader varit allt annat än lätt och de kämpar fortfarande.

– Så att vi försöker hålla oss starka. Men det klart att nu är det ju jättetufft, att han inte har fått uppehållstillstånd, förklarar Sandra för Hänt.

FOTO: DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN